ΑΣ

Ξεχωρίζουν οι «ασπρόμαυροι» διεθνείς

Βασικοί «πυλώνες» στις νίκες της Ελλάδας στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας.

Published

on

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία των Γιώργου Ελευθεριάδη, Γιώργου Παπαβασίλη και Χρύσανθου Τσαναξίδη με τα χρώματα της εθνικής ομάδας beach χάντμπολ των ανδρών.

Στην πρώτη αγωνιστική η Ελλάδα κέρδισε τη Μάλτα με 2-0 με τον Γιώργο Ελευθεριάδη να πετυχαίνει 4 πόντους, τον Γιώργο Παπαβασίλη να πετυχαίνει 2 πόντους, όσους είχε και ο Χρύσανθος Τσαναξίδης.

Στο δεύτερο αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 2-0 της Τυνησίας, που το 2015 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, με τους Παπαβασίλη και Ελευθεριάδη να έχουν από 13 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Στον τρίτο αγώνα κόντρα στο Μαρόκο η Ελλάδα επικράτησε με 2-1 με τον Τσαναξίδη να έχει 12 πόντους, τον Ελευθεριάδη 8 και τον Παπαβασίλη 4.

Όσον αφορά την Εθνική γυναικών, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με την Λένα Μούρνου στο ρόστερ της, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, κόντρα σε Τυνησία, Κύπρο και Πορτογαλία

Μάλιστα, στους αγώνες με αντιπάλους τις Κύπρο και Πορτογαλία, η Λένα Μούρνου με 14 και 12 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ των αναμετρήσεων.

Comments

Trending