ΑΣ

«Ελάτε δίπλα μας!»

Αύριο το απόγευμα στις 5, στο κλειστό της Νεάπολης, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και έχει την ευκαιρία να τον προσπεράσει στη βαθμολογία και να βρεθεί αυτός στην πρώτη θέση, σε περίπτωση νίκης.

Published

on

Σχετικά, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αναφέρεται: “Ντέρμπι στο κλειστό της Νεάπολης για τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ο οποίος στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Handball Premier υποδέχεται τον Ολυμπιακό / Όμ. Ξυνή στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου.

Ο Δικέφαλος, με αμιγώς ελληνική σύνθεση, θέλει τον κόσμο δίπλα του, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη στον αγώνα. Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης είδε την προετοιμασία της ομάδας να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεσή του.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, οι αθλητές και οι υπεύθυνοι του τμήματος απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί δίπλα στο τμήμα και να το στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει, σε επιτρεπτά πάντα πλαίσια. Άλλωστε, η μετακόμιση στη Νεάπολη αυτόν τον αντικειμενικό σκοπό είχε. Ο αγώνας μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ και, ειδικότερα, από το κανάλι της ΕΡΤ3″.

Comments

Trending