ΑΣ

«Σίφουνας» οι νταμπλούχες!

Υπόθεση… λίγων λεπτών η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 με τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου να «ισοπεδώνει» την Προσοτσάνη Δράμας εκτός έδρας με 41-17

Published

on

Οι γηπεδούχες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να τρέξει και με αιχμή του δόρατος την Χατζηπαρασίδου να προηγηθεί με 2-9 στο 10′. Με Στογιάνοβιτς, Γκάτζιου οι «ασπρόμαυρες» ανέβασαν άνετα τη διαφορά σε διψήφια τιμή (5-15 στο 20′). Με την Μπατζαρακούδη να δίνει και αυτή λύσεις, ο Δικέφαλος δε δυσκολεύτηκε να διατηρηθεί μπροστά με 10-21 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Με αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ, αλλά και πάλι με διάθεση να τρέξει, με τις Σεβδίλη, Γκάτζιου να κρατάνε τη διαφορά στα… ύψη (11-25 στο 40′). Ο Δικέφαλος έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι «ξεφεύγοντας» και στο +20 (12-32 στο 50′). Η αναμέτρηση είχε πάρει την έκβαση της από πολύ νωρίς και το μόνο ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε του ματς ήταν το τελικό σκορ, με τις νταμπλούχες να επικρατούν με 17-41 πετυχαίνοντας την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι «ασπρόμαυρες» κλείνουν αήττητες τον πρώτο γύρο στον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος και το επόμενο Σάββατο στις 15:00 αντιμετωπίζουν στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα το Πανόραμα.

ΠΑΟΚ Mateco (Βακάλης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 9, Μπαταζαρακούδη 3, Μαυροσαββίδου, Μεντεσίδου, Παναγιωτίδου 1, Ζυγούρα 2, Σαμολαδά 2, Στογιάνοβιτς 4, Σεβδίλη 7, Νίκολιτς 1, Όλιατς, Καραχαρίση, Γιοβάνοφσκα 5, Γκάτζιου 6

*Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης δεν ταξίδεψε στη Δράμα λόγω ασθένειας.

Comments

Trending