ΑΣ

Θετικά τεστ, απρόοπτο με Βαφειάδου

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ φιλοξένησε στη Θεσσαλονίκη την ομάδα του Kumanovo.

Published

on

Στόχος για τις κυπελλούχες Ελλάδας ήταν να δώσουν δύο δυνατά φιλικά τεστ που θα διατηρούσαν σε υψηλό επίπεδο τους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας ενόψει της τελικής ευθείας στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ MATECO επικράτησε με 40-23 και 38-22 της ομάδας του Kumanovo, με τον Δημήτρη Δημητρούλια να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα από την εικόνα των παικτριών του.

Στα απρόοπτα των φιλικών αναμετρήσεων του Δικεφάλου, το χτύπημα που υπέστη η Κατερίνα Βαφειάδου στο δεύτερο αγώνα το πρωί της Τετάρτης, με την κατάσταση της Ελληνίδας αθλήτριας να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

Οι «ασπρόμαυρες» στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο ματς του Σαββάτου στις 18:00 με την ΑΕΣΧ Πυλαίας στο κλειστό της Μίκρας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι με τη Νέα Ιωνία που θα κρίνει και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του, ευχαριστεί το εστιατόριο Feta & Meli, καθώς και την εταιρία Prima Holidays για την υποστήριξή τους στη φιλοξενία της ομάδας του Kumanovo.

Comments

Trending