ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Σε καλό κλίμα…"

To τελευταίο επεισόδιο του τελικού στο χάντμπολ, μεταξύ ΠΑΟΚ και Διομήδη, διαδραματίστηκε σήμερα στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Published

on

Ο κ. Κοντονής κάλεσε τους εκπροσώπους του ΑΣ ΠΑΟΚ με αφορμή όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του τελικού με τον Διομήδη. Τον Ερασιτέχνη εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο έφορος του τμήματος χάντμπολ, Γρηγόρης Πετρίδης.

Όπως τόνισε ο κ. Πετρίδης στο PAOK24 “η συζήτηση κύλησε σε πολύ καλό κλίμα, με την πλευρά του ΠΑΟΚ να δίνει εξηγήσεις και να προσπαθεί να ξεδιαλύνει τις όποιες παρεξηγήσεις υπήρξαν αναφορικά με την ατμόσφαιρα που επικράτησε στον τελευταίο τελικό”. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα ο ΠΑΟΚ ήδη τιμωρήθηκε από την αθλητική δικαστή της ομοσπονδίας χάντμπολ με 2+2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (επειδή ήταν υπότροπος).

Επίσης ο υφυπουργός ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ στα 20 αθλήματα που καλλιεργεί, παρά τις αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, αλλά και για το κοινωνικό έργο του συλλόγου.

Comments

Trending