ΑΣ

Αυτά γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα

Για ρίψεις αντικειμένων και φραστική επίθεση εναντίον τους κάνουν λόγο οι διαιτητές της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, Τζαφερόπουλος και Χασκής.

Published

on

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης οι διαιτητές κατέγραψαν τα εξής στο φύλλο αγώνα:

«Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κος Πετρίδης και άλλοι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ (4-5 άτομα) επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές με τις φράσεις: «Δεν θα ξαναπαίξετε στον ΠΑΟΚ, είστε γενίτσαροι, παίζετε για την Αθήνα.

Κατά την αποχώρηση μας μετά το τέλος του αγώνα προς τα αποδυτήρια, φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου πετούσαν προς το μέρος των διαιτητών μπουκάλια, νερά, κάδους απορριμμάτων, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα.

Κατά την αποχώρησή μας συνοδεία της αστυνομικής δύναμης, ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κος Πετρίδης απευθυνόμενος προς τους διαιτητές έλεγε: Κοιτάξτε τα χάλια σας, πως φεύγετε». Τα αντικείμενα τα οποία πετάχτηκαν προς τους διαιτητές προσέκρουσαν στις ασπίδες των αστυνομικών, οι οποίοι μας συνόδευσαν προς την έξοδο μας από τον αγωνιστικό χώρο στα αποδυτήρια».

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ αναφέρεται επίσης, ότι θα ακολουθήσει συμπληρωματική έκθεση.

Comments

Trending