ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Το ξέσπασμα του αρχηγού!

Ο Θοδωρής Πετρίδης μίλησε έξω από τα… δόντια μετά το τέλος του αγώνα με τον Αερωπό Έδεσσας και τη βράβευσή του ως Man of the Match.

Published

on

Αναλυτικά όσα είπε…

«Ευχαριστώ πολύ την OptikonXpress για το βραβείο. Σχετικά με τον αγώνα, γνωρίζαμε τα σημεία που έπρεπε να κάνουμε σωστά στην αμυντική μας λειτουργία. Στην επίθεση ήμασταν λίγο πιο βιαστικοί. Στο τέλος με 2-3 καλές άμυνες και γρήγορα γκολ πήραμε τη νίκη.

Αναφορικά με κάποια πράγματα που γίνονται στο πρωτάθλημα θέλω να πω τα εξής: Αγωνίζομαι 11 χρόνια στην Α1 και δεν έχω το όνομα του παιδιού που μένει με το στόμα του κλειστό. Συνήθως είμαι ο πρώτος που θα πάω να μιλήσω σε διαιτητές ή παρατηρητές. Όμως από κει και πέρα βλέπουμε κάποιες καταστάσεις που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.

Στο τέλος του πρωταθλήματος πέρσι είδαμε την ελληνική διαιτησία να ξεφτιλίζεται πανελλαδικά και διεθνώς από σωματείο που έφτιαχνε βίντεο. Βλέπουμε άλλες ομάδες να έρχονται να παίξουν εδώ και οι προπονητές τους να κάνουν ειρωνικά σχόλια για διεθνοποίηση διαιτητών και άλλα. Βλέπουμε να βγαίνουν ανακοινώσεις από σωματεία στο κύπελλο που υποστηρίζουν ότι αδικήθηκαν παρότι προκρίθηκαν.

Στον ΠΑΟΚ είμαστε πρώτα απ’ όλα εμείς υπεύθυνοι για τα αποτελέσματα και δεν ρίχνουμε το φταίξιμο αλλού. Ζούμε σε μία χώρα που καταρρέουν τα πάντα σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο και φυσικά το ίδιο συμβαίνει με τον αθλητισμό. Οι μόνοι που κρατάμε το ελληνικό χάντμπολ είμαστε εμείς οι αθλητές, που -μάλιστα- καλούμαστε να αντιμετωπίζουμε και ειρωνείες. Λένε ότι κάποιες φορές πρέπει να κερδίζεις και τους διαιτητές. Εμείς σήμερα κερδίσαμε και τους διαιτητές και από εδώ και πέρα αυτό θα κάνουμε. Θα κερδίζουμε και τους διαιτητές».

Comments

Trending