ΑΣ

Η ώρα για το πρώτο βήμα!

Έχοντας το πλεονέκτημα έδρας ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη Νέα Ιωνία στη Νεάπολη στην πρεμιέρα των τελικών του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ γυναικών.

Published

on

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2013, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και παράλληλα να πανηγυρίσει το πρώτο του νταμπλ στην ιστορία του τμήματος, αφού πριν από δύο μήνες κατάφερε να πανηγυρίσει το κύπελλο στην Άρτα.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους τελικούς θα είναι η Νέα Ιωνία που τα τελευταία χρόνια «σαρώνει» τους τίτλους της πρωταθλήτριας.

Η αναμέτρηση των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης, σε μία προσπάθεια των ανθρώπων του τμήματος να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο από τον πυρήνα των «ασπρόμαυρων» οπαδών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο και να «σπρώξει» τις παίκτριες του Δημητρούλια στο πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Comments

Trending