ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Έχουμε την δύναμη και το ρόστερ για το πρωτάθλημα»

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας και πλέον συνεχίζει την μάχη του πρωταθλήματος, με τον Κώστα Γρηγοριάδη να μιλάει για όλα στο PAOK24.

Published

on

Του Γιάννη Παρασκευαΐδη

Ο έμπειρος αθλητής του Δικεφάλου που ήρθε φέτος στην ομάδα από την ΑΕΚ, μιλάει για τα δυο παιχνίδια που απέμειναν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για τα πλέι οφ που πλησιάζουν αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι “ασπρόμαυροι” έχουν τη δύναμη και το ρόστερ ώστε να φτάσουμε και στον στόχο του πρωταθλήματος.

Αρχικά σχολιάζοντας το Κύπελλο που πήρε ο ΠΑΟΚ στην Κοζάνη, τόνισε πως: «Η αλήθεια είναι ότι είναι ο πρώτος μου τίτλος και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Περάσαμε δύσκολα, είχαμε δύσκολες αναμετρήσεις από την αρχή του θεσμού ωστόσο καταφέραμε να το πάρουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Σχετικά με το που το αφιερώνει: «Σίγουρα θέλω να το αφιερώσω στην οικογένεια μου που με στηρίζει όλα αυτά χρόνια. Είναι Ερασιτεχνικό το άθλημα οπότε χρειαζόμαστε πάντα την στήριξη. Επίσης στους δυο προπονητές μου, στον Νίκο Γεωργιάδη αλλά και στον Γιάννη Λαζαρίδη (σ.σ. πρώην τεχνικός του στον ΓΑΣ Κιλκίς) που από μωρό με έχουν στην αγκαλιά τους και με έχουν βοηθήσει στα μέγιστα».

Για τους αγώνες των πλέι οφ και αν η κατάκτηση του Κυπέλλου βοηθάει στην ψυχολογία της ομάδας: «Σίγουρα μας βοηθάει να γεμίσουμε μπαταρίες και ξέροντας ότι η συνέχεια είναι δύσκολη μας βοηθάει πολύ. Έχουμε δείξει ότι έχουμε τη δύναμη και το ρόστερ για μεγάλα πράγματα. Εύχομαι να πετύχουμε και τον στόχο του πρωταθλήματος».

Για τη νίκη κόντρα στην Πυλαία: «Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς και πλέον μας μένουν δυο παιχνίδια για την κανονική διάρκεια. Το συγκεκριμένο ματς ήταν μετά το Κύπελλο, ωστόσο δείξαμε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για πανηγυρισμούς και καταφέραμε να πάρουμε μια σχετικά εύκολη νίκη».

Για το ματς που ακολουθεί το Σάββατο κόντρα στον Φοίβο Συκέων: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι στις Συκές ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε τη νίκη όπως και το παιχνίδι που ακολουθεί στην Μίκρα ώστε να φτάσουμε στην 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος, ώστε να έχουμε και ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ».

Comments

Trending