ΑΣ

«Ήρθα για τίτλους στον ΠΑΟΚ»

Η νεαρή παίκτρια μίλησε για τις πρώτες της στιγμές στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.

Published

on

Η Λάρα Ζίντεκ ήταν μία από τις δύο μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες προχώρησε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου του Βορρά το χειμώνα, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του φετινού νταμπλ.

Η αθλήτρια με καταγωγή από την Κροατία μίλησε για τα όσα συνάντησε στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους στόχους της που συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας.

Για το ντεμπούτο της, την περασμένη εβδομάδα:

«Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, βέβαια κόντρα σε μια όχι τόσο ανταγωνιστική ομάδα. Παίξαμε καλά, το διασκέδασα, πήραμε το αποτέλεσμα και τώρα είμαστε έτοιμες για τον τελικό, κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας».

Για τις πρώτες στιγμές στη Θεσσαλονίκη:

«Περνάω πολύ όμορφα, η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη, όλα είναι καλά για μένα».

Σχετικά με το κλίμα που συνάντησε στον ΠΑΟΚ και το τεχνικό τιμ και τη διοίκηση της ομάδας:

«Μου αρέσει πολύ η ομάδα, έχουμε πολύ όμορφο κλίμα, βέβαια προπονούμαστε πολύ και σκληρά, καθώς έχουμε και πρωινές και βραδινές, όμως περνάω πολύ καλά και εύχομαι να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ο προπονητής μας είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και επαγγελματίας και ο κ. Χασεκίδης, με βοήθησε πολύ όταν ήρθα εδώ. Με βοήθησε στα πάντα, με την εγκατάσταση μου, να με βοηθήσουν τα κορίτσια, όπως και ο κ. Πελεκίδης, σχετικά με τις προπονήσεις μου. Όλοι με βοήθησαν δεν έχω κανένα παράπονο».

Οι λόγοι που την έκαναν να πει το “ναι” στην πρόταση του ΠΑΟΚ:

«Επειδή ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο στην καριέρα μου και ο ΠΑΟΚ μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε μια τόσο καλή ομάδα».

Τέλος, για τον τελικό κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας είπε:

«Ελπίζω να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ο πρώτος μας στόχος και παρ’ όλο που παίζουμε στην Άρτα, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε και να είμαστε εμείς που θα φύγουμε με το κύπελλο και ας παίζουμε στην ουσία εκτός έδρας. Προσωπικά είμαι έτοιμη και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου».

 
 
Comments

Trending