ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη» (vid)

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Φίλιππο Βέροιας με τον Νίκο Κοκκώνη να αναφέρεται στις δηλώσεις του στην εικόνα του σημερινού παιχνιδιού των δύο ομάδων.

Published

on

Στην αρχική του τοποθέτηση ο παίκτης του Δικεφάλου ανέφερε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά του Φιλίππου. Νομίζω ότι απέδειξαν ακόμη και αν είναι νεαρά ότι η φανέλα αυτή είναι βαριά και ήρθαν και μας έκαναν τη ζημιά. Θεωρώ ότι σήμερα δεν παίχτηκε χάντμπολ. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Δίλεπτες αποβολές, χαμένα σουτ, τα πάντα. Ο Φίλιππος ήρθε με σκοπό να καταστρέψει το δικό μας παιχνίδι. Το κατάφερε, αφού μας μπλόκαρε και ήρθε αναπάντεχα αυτό το αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε οι παίκτες την ευθύνη για την ήττα. Είναι στο χέρι μας να ανεβάσουμε την ομάδα και στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά”.

Ο Ν. Κοκκώνης αναφέρθηκε και στη διαιτησία του σημερινού αγώνα υπογραμμίζοντας: “Στη λιγοστή μου εμπειρία στο εξωτερικό έζησα ότι πρωταγωνιστές σε ένα παιχνίδι είναι μόνο οι παίκτες. Σήμερα αυτό δεν το είδαμε. Τα λάθη ήταν εκατέρωθεν. Δεν θέλω να συνεχίσω και να επεκταθώ γιατί σε αυτό το τόπο βασιλεύει η προκατάληψη. Όποιος θέλει να δει το βίντεο. Τα χρόνια μου στο χάντμπολ είναι λίγα ακόμη και δεν θέλω να παίζω με αυτές τις συνθήκες. Συγχαρητήρια και πάλι στον Φίλιππο εμείς συνεχίζουμε”.

Δείτε στο βίντεο του PAOK24 τις δηλώσεις του παίκτη του Δικεφάλου.

Comments

Trending