ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με στόχο το νταμπλ

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μια χρονιά επιτυχημένη κατά το ήμισυ, κατακτώντας το Κύπελλο αλλά χάνοντας το πρωτάθλημα από τη Νέα Ιωνία, με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς να έχει ήδη ξεκινήσει με μοναδικό στόχο το νταμπλ.

Published

on

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να παίξει και την καινούργια σεζόν στο γυναικείο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ. Η απώλεια του πρωταθλήματος στους τελικούς από τη Νέα Ιωνία έχει πεισμώσει παίκτριες και διοίκηση που θέλουν να επανέλθουν του χρόνου για το νταμπλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις και έχουν επιτευχθεί κάποιες συμφωνίες με χορηγούς πανελλήνιας εμβέλειας που αναμένεται να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, πρωταρχικός στόχος είναι η ανανέωση του συμβολαίου της προπονήτριας της ομάδας, Γρηγορίας Γκόλια, η διατήρηση του περσινού βασικού κορμού αλλά και η ενίσχυση σε θέσεις που φάνηκε ότι υπάρχουν «κενά».

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται περισσότερες και οριστικές εξελίξεις, οι οποίες πάντως βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές ανακοινώσεις.

Comments

Trending