ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Ώρα για μια μεγάλη νίκη»

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18.00 στη Μίκρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Διομήδη Άργους στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με βαθμολογική και όχι μόνο σημασία ενόψει της συνέχειας.

Published

on

 Μετά το κουραστικό ταξίδι της επιστροφής από την Αθήνα, η ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε σήμερα μία χαλαρή προπόνηση, ενώ έγινε και βιντεο-ανάλυση για το ματς με τον Διομήδη.

Το κλίμα είναι άψογο μετά τις δύο νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές και το ντέρμπι του Σαββάτου θα αποτελέσει το πρώτο κρας τεστ για το νέο ΠΑΟΚ.

 «Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει πάρα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα. Αυτό το παιχνίδι δεν θα κρίνει τον πρωταθλητή. Οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες, βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Θέλουμε να κερδίσουμε και να δείξουμε ότι είμαστε δυνατοί φέτος», σχολίασε ο Αλέξης Αλβανός στο PAOK24 και πρόσθεσε ότι «μία νίκη θα μας δώσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία, αλλά νομίζω ότι αυτό θα γίνει ούτως ή άλλως με τον καιρό, όσο θα βελτιώνεται αγωνιστικά η ομάδα. Εμείς θα δώσουμε το 100% για να το κερδίσουμε. Είναι μία ευκαιρία να γεμίσει το κλειστό της Μίκρας και να στηρίξει ο κόσμος την ομάδα στην προσπάθεια να κερδίσει ένα ντέρμπι».

Από την πλευρά του ο Αποστόλης Παλάσκας τόνισε ότι «σχεδόν δύο χρόνια χωρίς νίκη σε ντέρμπι είναι πολλά και νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα έχει βαθμολογική και ψυχολογική σημασία. Οι ομάδες δεν είναι 100% έτοιμες και γι’ αυτό θα αποκτήσει πλεονέκτημα εκείνος που θα παίξει πιο καλή άμυνα, που θα βρει τα πιο εύκολα γκολ μέσα στο παιχνίδι και φυσικά που θα θέλει τη νίκη περισσότερο. Σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια νιώθουμε ότι είμαστε πιο έτοιμοι και ομαδικά και ατομικά για τέτοιου είδους παιχνίδια». 

Comments

Trending