ΑΣ

Η ώρα του πρώτου ντέρμπι!

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (18:00) τη Νέα Ιωνία.

Published

on

Η ώρα του πρώτου ντέρμπι της σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ γυναικών έφτασε, με τον αήττητο έως τώρα Δικέφαλο του Βορρά να αντιμετωπίζει τις επίσης αήττητες νταμπλούχες Ελλάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, με τις Τζούρισιτς και Παναγιωτίδου να είναι εκτός αποστολής λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Δημήτρης Δημητρούλιας είπε για την αναμέτρηση: «Φέτος ο ΠΑΟΚ είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι. Η Νέα Ιωνία έχει μία σταθερή… συνταγή που τα τελευταία χρόνια της έχει δώσει πολλούς τίτλους. Είναι ένα ματς με πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονούμε να μπούμε στην αρένα, να δούμε πού υπερτερούμε και πού υστερούμε. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη»

Ντεμπούτο για την Νέα Ιωνία θα κάνει η Μίλιτσα Ντανίλοβιτς, η οποία αντικατέστησε στο ρόστερ την Άννα Μίλασιτς που υπέστη ρήξη χιαστών. Η 43χρονη Σέρβα περιφερειακός γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα με την οποία πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, όντας μάλιστα από τις πρωταγωνίστριες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η προπονήτρια της ομάδας Ναϊσίδου Σοφία δήλωσε: «Περιμένουμε με χαρά το αυριανό παιχνίδι καθώς οι αναμετρήσεις μεταξύ των της Νέας Ιωνίας και του ΠΑΟΚ έχουν πάντα ενδιαφέρον και είναι αγώνες με ποιότητα. Η πιο συγκεντρωμένη ομάδα είναι αυτή που θα πάρει και τη νίκη. Πρωταγωνίστριες θα είναι οι αθλήτριες και σκοπός μας είναι να βγει κερδισμένο το χάντμπολ».

Comments

Trending