ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΟΚ – Μπιέλοβαρ (Live & Streaming)

Οι νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν στη Μίκρα την κροατική ομάδα στην πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις της φάσης των «16» του EHF European Cup.

Published

on

Live η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη και σημαντική νίκη για τη συνέχεια με 28-21 κόντρα στην Μπιέλοβαρ. Πρώτη σκόρερ η Χατζηπαρασίδου με 10 γκολ και μετά ακολούθησε η Γιοβάνοφσκα με 6. 

Τέλος του αγώνα!

Τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά με 27-20, ενώ ο προπονητής της ομάδας έχει καλέσει τάιμ άουτ. 

5 λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης και ο ΠΑΟΚ έχει πάρει διαφορά ασφαλείας με 25-20.

Δέκα λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι στην Μίκρα και ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά με 22-19.

Στα πρώτα 12 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ κρατά το προβάδισμα των δύο γκολ με 18-16.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά το δεύτερο ημίχρονο και προηγείται με 15-13. 

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. 

Για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο η Χατζηπαρασίδου είχε 6 γκολ, η Στογιάνοβιτς 2 και οι Γιοβάνοφσκα, Μπατζαρακούδη και Σεβδίλη από ένα. 

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Μίκρα. Ο ΠΑΟΚ με μία μεγάλη αντεπίθεση ισοφάρισε το παιχνίδι στο 11-11 και πλέον όλα ξεκινούν από το μηδέν στο δεύτερο ημίχρονο. 

6-8 για τον ΠΑΟΚ που και πάλι μειώνει με την Χατζηπαρασίδου και θέλει να πιέσει κι άλλο. 

4-6 με δύο γκολ της Χατζηπαρασίδου που φτάνει στα 3. 

2-5 το σκορ με την Μπιέλοβαρ να τιμωρεί τον ΠΑΟΚ σε αντεπίθεση. 

Μείωσε η Μπατζαρακούδη με 1-4. 

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά και είναι πίσω στο σκορ με 0-4.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και η Μπιέλοβαρ προηγείται με 0-1 με πέναλτι.

Για τον ΠΑΟΚ η πρώτη 7άδα που ξεκινά είναι με την Τσικνάκη τέρμα, Γκάτζιου, Νίκολιτς, Χατζηπαρασίδου, Μπατζαρακούδη, Σεβδίλλη και Γιοβάνοφσκα. 

Και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ζέσταμα και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το παιχνίδι στο κλειστό της Μίκρας. 

Trending

Exit mobile version