ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πέντε μήνες μετά

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ με προορισμό και φέτος τη κορυφή ξεκινάει ξανά

Published

on

Πέντε μήνες και τέσσερις ημέρες έχουν περάσει από τις 24/10, το τελευταίο ημερολογιακά παιχνίδι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι «ασπρόμαυρες» μετά το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι που ολοκληρώθηκε στη φάση των «8» επιστρέφουν και πάλι στις εγχώριες υποχρεώσεις τους αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 14:00 το Πανόραμα στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα για την 4η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1.

Το σύνολο του Δ. Πελεκίδη θέλει να πετύχει ακόμη μία νίκη στην κανονική διάρκεια της σεζόν και παράλληλα μέσα από τα παιχνίδια της πρώτης φάσης να βρει ξανά υψηλό αγωνιστικό ρυθμό που θα του χρειαστεί για τα παιχνίδια που θα κρίνουν τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ και θέλει και μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα και τη φετινή σεζόν και αυτό θέλει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο μέσα από το κανάλι του ΑΣ ΠΑΟΚ στο YouTube.

Trending

Exit mobile version