ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Δυνατό τεστ ενόψει πλέι-οφ

Οι νταμπλούχες φιλοξενούνται στη Μίκρα από την ΑΕΣΧ Πυλαίας

Published

on

Ένα ακόμη δυνατό τεστ ενόψει της τελικής φάσης του φετινού πρωταθλήματος ετοιμάζεται να δώσει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από την ΑΕΣΧ Πυλαίας στις 14:00 στη Μίκρα, δύο αγωνιστικές πριν από τη λήξη της πρώτης φάσης.

Οι παίκτριες του Πελεκίδη θέλουν όπως και στο παιχνίδι με το Πανόραμα την περασμένη εβδομάδα να πιάσουν υψηλό ρυθμό και να πετύχουν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έως τώρα.

Απέναντι τους, η ΑΕΣΧ Πυλαίας, η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές. Συνόδευσε την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με νίκη επί της Προσοτσάνης με 28-26.

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, η Κατερίνα Κουκμίση δήλωσε:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε τον υψηλό ρυθμό μας και γνωρίζουμε ότι αν έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση θα έχουμε και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για εμένα είναι ιδιαίτερο αυτό το παιχνίδι, καθώς θα αγωνιστώ απέναντι στην για πολλά χρόνια ομάδα μου αλλά και απέναντι σε πολύ αγαπητά μου πρόσωπα. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, χωρίς τραυματισμούς».

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο μέσω του AC PAOK TV στο YouTube.

Comments

Trending