ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πρωταθλητής για δεύτερη φορά ο ΠΑΟΚ (vid)

Πριν από έντεκα χρόνια το δεύτερο πρωτάθλημα του Δικεφάλου

Published

on

Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατακτούσε στη Μίκρα το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο χάντμπολ και μάλιστα συνεχόμενο καθώς ήταν νικητής του τίτλου και την προηγούμενη χρονιά. Με το Στέλιο Σεϊρεκίδη στο τιμόνι της ομάδας οι ασπρόμαυροι επικράτησαν με 26-23 επί του Δούκα στον τελευταίο αγώνα των play offs. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατέκλυσε το κλειστό της Μίκρας και πανηγύρισε μαζί με την ομάδα τον τίτλο.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Κόμινεκ, Μισυρλής 1, Παλάσκας 1, Γουργούμης, Σαουλίδης 1, Κοκκώνης 3, Αποστολίδης 1, Πετρίδης, Ναουμίδης 3, Τσακίρης 2, Ευαγγελίδης 3, Μάρκοβιτς 4, Σεβαστίδης 3, Ριγανάς 4.

ΑΣΕ Δούκας (Κρανάκης): Ακάλεστος, Τόμπρος 5, Τζηράς 5, Ζαμπούνης , Τζαβάρας 2, Φατούρος 2, Γεωργιάδης, Ζιβούλοβιτς, Ζούγιοβιτς 3, Τσόπελας, Γιαννόπουλος, Κοτελίδας.

Όπως δήλωσε ο κ. Σεϊρεκίδης μετά το παιχνίδι, “Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την πολύτιμη βοήθεια που μας έδωσε στα κρίσιμα παιχνίδια.

Ευελπιστούμε να τον έχουμε μαζί μας και στο final four, εκεί όπου θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την κατάκτηση του νταμπλ, του πρώτου στην ιστορία του συλλόγου”.

Θυμηθείτε το παιχνίδι:

Comments

Trending