ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τσέκαρε εισιτήριο για το Final-4 ο ΠΑΟΚ!

Άνετη πρόκριση για τον Δικέφαλο

Published

on

Την πρόκριση στο Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο στην Κοζάνη, πήρε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που ξεπέρασε το εμπόδιο του Ζαφειράκη Νάουσας (33-21) στο νοκ άουτ προημιτελικό που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Μίκρας.

Κοντά στο σκορ οι δύο ομάδες μέχρι τα μισά περίπου του πρώτου μέρους. Εκεί ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τις λύσεις ώστε να αρχίσει σταδιακά να χτίζει μια διαφορά πηγαίνοντας μπροστά στα αποδυτήρια με 15-10.

Το πάνω χέρι και στην επανάληψη είχαν οι παίκτες του Πάνου Γούσιου που εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων για να ανοίξουν και άλλο τη ψαλίδα. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό του Δικεφάλου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει άνετα στη νίκη-πρόκριση με 33-21.

Οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Final-4, που θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΕΣΧ Πυλαίας – Φίλιππος Βέροιας.

Η αναμέτρηση του Δικεφάλου είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 16:30.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει την Κυριακή στις 16:00.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Τσαναξίδης 6, Μέντουριτς, Λιάπης 3, Αποστόλου, Στογιάνοβιτς 4, Σεϊρεκίδης 3, Καραγκοζόπουλος 3, Καβουσανάκης 6, Τζωρτζίνης 2, Γκίγκοφ1, Άρσιτς, Παπαβασίλης 4, Νικολαΐδης, Γιορανίδης, Κυριακίδης, Χατζηλίας 1.

Comments

Trending