ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ισοπεδωτικός ο ΠΑΟΚ!

Κλείδωσε την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς

Published

on

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πιστοποίησε για μια ακόμη φορά την αγωνιστική της ανωτερότητα «διαλύοντας» εκτός έδρας τη Νέα Ιωνία με 38-16.

Στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ, ο Δικέφαλος έδειξε απολύτως έτοιμος για τις μάχες των τελικών που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς την Κυριακή οι ασπρόμαυρες υποδέχονται στη Μίκρα τη Βέροια 2017 σε μία πρόβα τζενεράλε για τις αναμετρήσεις που θα κρίνουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή.

Αφεντικό από το πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ με τις παίκτριες του Δ. Πελεκίδη να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να πηγαίνουν μπροστά στα αποδυτήρια με 10-18.

Καταιγιστικός ο Δικέφαλος στο δεύτερο μέρος με μια άμυνα που πετούσε φωτιές και ήταν απροσπέλαστη, την ώρα που επιθετικά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι το ίδιο αποτελεσματικός.

Με τη διαφορά να ανοίγει ο Δ. Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής βλέποντας τις παίκτριες του να φτάνουν στην άνετη νίκη με 16-38.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 6, Μπατζαρακούδη, Μαχροσαββίδου, Μεντεσίδου 3, Παναγιωτίδου 1, Κουκμίση, Μπελέτσκα 4, Στογιάνοβιτς 2, Σεβδίλη 9, Κατσούνη, Νίκολιτς 2, Καραχαρίση 2, Γιοβανόβφσκα 4, Καγιούμοβα, Γκάτζιου 5.

Comments

Trending