ΑΣ

Αφεντικό από νωρίς

Ο ΠΑΟΚ είχε την ουσία και έφυγε με το διπλό από το Πανόραμα

Published

on

Έχοντας το πάνω χέρι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και χωρίς να επηρεαστεί από κάποια… ξεσπάσματα των γηπεδούχων, η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη δεύτερη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Πανοράματος εκτός έδρας με 18-29.

Με την Χατζηπαρασίδου να δίνει τον ρυθμό στο σκοάρισμα και τις Αμβροσιάδου, Καραχαρίση, Σεβδίλη, Αργυροπούλου να ακολουθούν, ο ΠΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας που έφτασε μέχρι και τα +8 γκολ (5-13 στο 25′). Μια χαλαρότητα των «ασπρόμαυρων» στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους έδωσε τη δυνατότητα στις γηπεδούχες να πλησιάσουν, αλλά σε καμία περίπτωση να απειλήσουν τον Δικέφαλο που πήγε μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια με 8-14.

Με κυρίαρχο στοιχείο την επιθετική πολυφωνία (Μπροκάρντο, Αμβροσιάδου, Χατζηπαρασίδου, Σεβδίλη, Μεντεσίδου) οι παίκτριες του Δ. Πελεκίδη κατάφεραν να ανεβάσουν τη διαφορά σε διψήφια τιμή (13-23 στο 45′ και 13-25 λίγο μετά). Τα πράγματα πλέον είχαν πάρει το δρόμο τους, με τον Δικέφαλο να φτάνει άνετα στη νίκη με 18-29 . Μοναδικό αξιοσημείωτο στα τελευταία λεπτά του αγώνα η αποχώρηση της Τασέβσκα που έπεσε στο παρκέ και χτύπησε μετά από μια επιθετική προσπάθεια που επιχείρησε.

Μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Μίκρα την Προσοτσάνη στις 16/10.

Comments

Trending