ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Ήττα στο πρώτο φιλικό

Δοκιμές και πειράματα από τον Γούσιο

Published

on

Τις υποχρεώσεις του στο Διεθνές Τουρνουά «Memorial Mile Neskovski», το οποίο διεξάγεται στα Σκόπια, ξεκίνησε το Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Στο παιχνίδι της «πρεμιέρας», ο Δικέφαλος αντιμετώπισε την HC Priler, από την οποία και γνώρισε την ήττα με 28-26.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν τα δικά τους ξεσπάσματα στα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν με 5-1, και τον Δικέφαλο να απαντά, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, 5-5. Οι «ασπρόμαυροι» δεν αξιοποίησαν κάποια σουτ στο εξάμετρο, και έτσι επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να πάρουν και πάλι διαφορά, 9-5, αναγκάζοντας τον Παναγιώτη Γούσιο σε τάιμ-άουτ. Αυτό λειτούργησε ευεργετικά στον Δικέφαλο, ο οποίος μείωσε στα δύο τέρματα, 12-10, με το 13-10 να είναι τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναγιώτης Γούσιος μοίρασε τον χρόνο συμμετοχές σε όλους τους αθλητές του, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε ο Σέρβος τερματοφύλακας, Milos Mojsilov. O Δικέφαλος βρέθηκε πίσω με 23-17 περίπου ένα τέταρτο πριν την λήξη. Σ’ εκείνο το σημείο προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του, μείωσε το σκορ, ωστόσο η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να ηττάται με 28-26.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στο δεύτερο φιλικό απέναντι στην HC Struga, το Σάββατο 27 Αυγούστου και ώρα 12:00.

Comments

Trending