ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Όταν το… σήκωνε στην «ασπρόμαυρη» Κοζάνη (pics&vid)

Στις 26 Μαρτίου 2017 ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανελλήνιο και αναδείχτηκε κυπελλούχος Ελλάδας για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Published

on

Στο κατάμεστο, από φίλους του Δικεφάλου του Βορρά, κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ πανηγύρισε σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ασπρόμαυροι» αφού ξεπέρασαν στις 25/3/2017 το «εμπόδιο» του Φίλιππου Βέροιας στα ημιτελικά (26-25) αντιμετώπισαν στον τελικό τον Πανελλήνιο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, μετά το 2012 και το 2015 κατάφερε να κατακτήσει για τρίτο φορά στην ιστορία του τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδας, με τους «ασπρόμαυρους» να… πατάνε γκάζι από τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου και μετά και να φτάνουν στη σπουδαία νίκη.

Ο τίτλος πανηγυρίστηκε έντονα από τους παίκτες και τον κόσμο της ομάδας που είχε δώσει βροντερό παρών στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Λευκόβρυσης.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ και τα γκολ των «ασπρόμαυρων»: (Προπονητής Νίκος Γεωργιάδης) Ζάγκας, Αραμπατζής 3, Παλάσκας 3, Τσίλης 3, Νικολαΐδης 1, Κοκώνης 4, Μπαντής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 3, Σανίκης 1, Οικονόμου, Γρηγοριάδης 1, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος, Βεσελίνοβιτς 5.

Comments

Trending