ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

O Θοδωρής Πετρίδης είναι έτοιμος για τον αυριανό νοκ-άουτ ημιτελικό Κυπέλλου στην έδρα του Δούκα. Και θα είναι ικανοποιημένος μόνο με την κατάκτηση του τίτλου.

Published

on

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ:

«Ο αυριανός αγώνας δεν έχει καμία σχέση με εκείνον που έδωσαν οι δύο ομάδες για το πρωτάθλημα. Οι αγώνες νοκ άουτ έχουν ιδιαιτερότητες. Σε αυτές τις αναμετρήσεις το άγχος το έχει ο ισχυρός, στην προκείμενη περίπτωση το φαβορί είμαστε εμείς και είναι φυσιολογικό να έχουμε περισσότερο άγχος. Άλλωστε, το αυριανό παιχνίδι δίνει το εισιτήριο για το Final 4 και ένας από τους στόχους μας είναι να υπερασπιστούμε με επιτυχία τον περσινό τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε για την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείχνει χαρακτήρα σε σημαντικούς αγώνες φέτος (με Διομήδη και Φίλιππο για το πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ στο κύπελλο) ο αρχηγός του Δικεφάλου υπογράμμισε:
«Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με ισχυρή προσωπικότητα, που στα σημαντικά παιχνίδια δίνουν πάντα το κάτι παραπάνω. Αυτό είναι και καλό, αλλά και κακό για αγώνες που θεωρητικά μοιάζουν εύκολοι. Στην περίπτωση ενός νοκ άουτ προημιτελικού, όμως, νομίζω ότι θα μας βγει σε καλό. Πρέπει για 60 λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση».

Comments

Trending