ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πρωτάθλημα με νέα μορφή;

Ξεκαθαρίζει το τοπίο μέσα στην εβδομάδα για το ελληνικό χάντμπολ.

Published

on

Χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο το τι θα συμβεί με τον τρόπο ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν, κάτι που θα αποφασιστεί στο προσεχές ΔΣ της ΟΧΕ, φαίνεται ότι στο προσκήνιο έρχεται σταδιακά και η επόμενη μέρα στο χώρο του ελληνικού χάντμπολ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται το πρωτάθλημα της Handball Premier των ανδρών να έχει διαφορετική μορφή τη νέα σεζόν, με τη συμμετοχή 16 ομάδων οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, με τον πρωταθλητή να αναδεικνύεται μέσω αγώνων πλέι-οφ και τους υποβιβασμούς μέσω της διαδικασίας των πλέι-άουτ.

Από άλλους παρουσιάζεται σαν σκέψη των ανθρώπων της Ομοσπονδίας και από άλλους ως βιώσιμη πρόταση για τους συλλόγους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, ώστε να μειωθεί η ζημία από τη φετινή σεζόν που φαίνεται να λήγει άδοξα εξαιτίας του κορονοϊού και έτσι οι ομάδες να έχουν να διαχειριστούν λιγότερα έξοδα με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Οι οριστικές αποφάσεις πάντως θα παρθούν από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας σε συνεννόηση πάντα με τους συλλόγους, με τις επαφές των δύο πλευρών να έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες και να συνεχίζονται τις επόμενες ώρες, ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης.

Comments

Trending