ΑΣ

Έτοιμες για τη δεύτερη νίκη

Να συνδυάσει τη νίκη με μία καλή εμφάνιση θέλει ο Δικέφαλος.

Published

on

Το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν δίνει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ MATECO η οποία υποδέχεται το Καματερό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α1.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα, με τον Δ. Δημητρούλια να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα εκτός της Τζούρισιτς που θα απουσιάσει για αρκετό διάστημα.

Ο Δικέφαλος θέλει να συνδυάσει τη νίκη με την καλή εμφάνιση, αφού αντιμετωπίζει μία ομάδα που έχει φέτος πολλές αλλαγές στο ρόστερ της και αγωνίζεται με νέες σε ηλικία παίκτριες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Οι άνθρωποι του τμήματος κάνουν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της γυναικείας ομάδας.

”Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική απέναντι στην ομάδα Βέροια 2017. Τώρα, κοιτάμε τον αγώνα με τον Γ.Α.Σ. Καματερού, μία ομάδα νεανική με καλό πνεύμα. Οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, θέλουμε το νταμπλ και θα παλέψουμε για αυτό. Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία, η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση και έχουμε ομαδικό πνεύμα. Θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι άσχετα με τον αντίπαλο” δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ, η αρχηγός της ομάδας, Μαρία Νίκολιτς.

Comments

Trending