ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πάει για ρεκόρ

Το τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ διεκδικεί πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος, ενώ παράλληλα στοχεύει να τελειώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με ρεκόρ.

Published

on

Εφόσον ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ νικήσει στους τρεις τελευταίους αγώνες την Αναγέννηση Βύρωνα (εκτός), τη Δράμα 1986 (εκτός) και τον Φοίβο Συκεών (εντός), τότε θα κλείσει την κανονική διάρκεια της σεζόν με απολογισμό 19 νικών, 1 ισοπαλίας και 2 ηττών, που θα είναι ο καλύτερος στην ιστορία του τμήματος. Ακόμη και στις σεζόν που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τους τίτλους είχε χειρότερο ρεκόρ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Φέτος, με εξαίρεση τις δύο ήττες από τον Διομήδη ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή. Μετά από 19 αγωνιστικές ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου και η ομάδα ανεβάζει ρυθμούς. Ήδη έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 549 γκολ (28,9) ανά αγώνα, αλλά και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, πίσω από τον Διομήδη, με 445 γκολ (μ.ο. 23,4). 

Αναφορικά με τους σκόρερς ο Αλέξης Αλβανός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 83 γκολ και ακολουθούν οι Παλάσκας (73), Κοκώνης (64), Πετρίδης (62), Τσίλης (53) και Τσακίρης (51), με τον τελευταίο, όμως, να έχει έξι αγώνες λιγότερους λόγω του τραυματισμού του στο μηνίσκο, στο ξεκίνημα της χρονιάς. Από αυτό το γεγονός φαίνεται και η ομαδική δουλειά που γίνεται στην επίθεση, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι ομάδα του ενός, ενώ δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να μετρηθεί με αριθμούς η πολύτιμη συνεισφορά του Αλέξη Αλβανού στις ασιστ, λόγω της έλλειψης στατιστικής. 

Comments

Trending