ΑΣ

Βαφειάδου στο PAOK24: «Δεν μας επηρεάζει η έδρα, πάμε για την κούπα»

Ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει αντίστροφα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο (17:00) στην Άρτα απέναντι στην τοπική ομάδα της Αναγέννησης με στόχο την επιστροφή στην κατάκτηση των τίτλων.

Published

on

Η Κατερίνα Βαφειάδου μίλησε στο PAOK24 για την έως τώρα πορεία της ομάδας, τον τελικό του Σαββάτου, αλλά και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο τμήμα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Βέροιας την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά και στον τελικό που ακολουθεί:

«Συνεχίσαμε το αήττητο σερί μας στο πρωτάθλημα και πιστοποιήσαμε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Περιμένουμε πως και πως τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην Άρτα και είμαστε πανέτοιμες γι’ αυτό το παιχνίδι».

Για το αν στον ΠΑΟΚ δίνει ένα έξτρα “κίνητρο” να παλέψει ακόμη περισσότερο για τον τίτλο το γεγονός πως η Άρτα φιλοξενεί στην έδρα της τον τελικό:

«Δεν υπάρχει κίνητρο από πλευράς έδρας διεξαγωγής του παιχνιδιού. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε το κύπελλο και το μοναδικό μας κίνητρο είναι αυτό».

Πέρσι, η ίδια ήταν αντίπαλος του ΠΑΟΚ και πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου με τη Νέα Ιωνία, με την ίδια να θυμάται το πως είχε εμφανιστεί τότε ο Δικέφαλος του Βορρά:

«Και την περσινή χρονιά ο ΠΑΟΚ είχε μία δυνατή ομάδα. Μπορεί να υστερούσε στο κομμάτι της ψυχολογίας, μπορεί να έφταιγε το γεγονός ότι ο περσινός τελικός κρίθηκε στην τελευταία φάση. Ήταν ένας συνδυασμός».

Για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:

«Είναι σημαντικό που έχουμε εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και φυσικά σε μία αναμέτρηση, όπως ο τελικός του Σαββάτου».

Τέλος, για το γεγονός ότι φέτος δεν υπάρχει Final-4, αλλά ένας τελικός:

«Είναι διαφορετικό το να παίζεις σε ένα Final-4 και διαφορετικό σε έναν “νοκ-άουτ” τελικό. Δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο, γιατί μπορεί στο δρόμο σου να βρεθούν θεωρητικά πιο εύκολες ομάδες, αλλά το βασικό είναι να φτάσεις στον τελικό με όποια μορφή και αν έχει η διοργάνωση».

Comments

Trending