ΑΣ

Το χρωστάει στον εαυτό του και τον κόσμο του

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει μια μεγάλη νίκη και ανατροπή για την πρόκριση – Τα σενάρια για να πάρει το «εισιτήριο» ο Δικέφαλος

Published

on

Με παιχνίδι που κρίνει την πρόκριση στην τετράδα του League Cup Νίκος Σαμαράς, κλείνει το 2022 για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 21:30 (live ενημέρωση PAOK24 / ΕΡΤ3) στο PAOK Sports Arena.

Ο Δικέφαλος καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του ήττα με 3-2 σετ στο πρώτο ματς στο κλειστό του Αγ. Θωμά, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 0-2.

Για να πάρει την πρόκριση το σύνολο του Μιλενκόσκι πρέπει να επικρατήσει με «καθαρή» νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωση νίκης με 3-2 το ματς θα οδηγηθεί σε «χρυσό» σετ. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα δίνει το «εισιτήριο» στον Παναθηναϊκό.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές έως τώρα στη σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει ηττηθεί ισάριθμες φορές στην Αθήνα από τους «πράσινους» (3-1 στο πρωτάθλημα και 3-2 στο League Cup).

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 και 10 ευρώ, ενώ κανονικά ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Το τμήμα έχει κάνει κάλεσμα στον κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στο γήπεδο και να δώσει ώθηση στους «ασπρόμαυρους» στην προσπάθεια για πρόκριση τους στα ημιτελικά του θεσμού.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα ανοίξουν και την αυλαία του 2023, καθώς στις 4/1 θα τεθούν αντιμέτωπες στο Ηράκλειο στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Το πανόραμα του League Cup Νίκος Σαμαράς

Ημιτελικοί

Α΄αγώνες – Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023:

Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Π.Α.Ο.Κ. ή Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Β΄αγώνες – Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Π.Α.Ο.Κ. ή Παναθηναϊκός Α.Ο.

 

Comments

Trending