ΑΣ

Μιλενκόσκι: «Έχουμε μπροστά μας μια απαιτητική εβδομάδα»

Με το βλέμμα στην επόμενη μέρα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

Published

on

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολα από την έδρα του Αριστοτέλη Σκύδρας επικρατώντας με 0-3 σετ και συνεχίζει στο… κυνήγι της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας.

Για τον Δικέφαλο ακολουθούν άλλα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, το ερχόμενο Σάββατο με τον Μίλωνα για το πρωτάθλημα και τη μεθεπόμενη Τετάρτη με την Κηφισιά που θα είναι και νοκ άουτ για την πρόκριση στο Final-4 του κυπέλλου.

Σε αυτά άλλωστε στάθηκε και ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, λέγοντας:

«Ήμασταν πολύ καλοί στα δύο πρώτα σετ, τα οποία κατακτήσαμε δίχως προβλήματα. Στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε, πιστεύαμε πως θα είναι εύκολο αλλά ο Αριστοτέλης έπαιξε καλύτερα και πιο ελεύθερα, γι’ αυτό δεν το κατακτήσαμε τόσο εύκολα. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, και μένουμε στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε μπροστά μας μία απαιτητική εβδομάδα, στην οποία θα δώσουμε τρία παιχνίδια, δύο για το πρωτάθλημα κόντρα σε Μίλωνα και Σύρο και ένα για το κύπελλο κόντρα στην Κηφισιά. Σημαντικά παιχνίδια, τα οποία κρίνουν την πρόκριση σ’ ένα Final-4 και την βαθμολογική μας θέση στην κανονική διάρκεια. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι για την απαιτητική συνέχεια, και να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Comments

Trending