ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Λουτσέσκου: “Ο Μπότο είναι το… πρώτο βιολί στις μεταγραφές”

Ο Λουτσέσκου εξήγησε την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρίσκεται για μερικές ακόμη ημέρες στην πατρίδα του κι είναι ξεκάθαρο, πως το τελευταίο διάστημα αποτελεί πόλο έλξης για τους Ρουμάνους.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, παραχώρησε μία ακόμη συνέντευξη σε μέσο της Ρουμανίας και μεταξύ άλλων, εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο “Δικέφαλος”, με φόντο τις μεταγραφές, με αφορμή μία ερώτηση που του έγινε για τον Ολίμπιου Μορουτσάν της Γαλατασαράι.

“Δεν υπάρχει κάποια τέτοια κουβέντα. Είχα μια συνάντηση με όλο το διοικητικό συμβούλιο και με τον ιδιοκτήτη και συζητήσαμε τα πάντα γύρω από την στρατηγική μας. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους. Μαζί αποφασίζουμε για τη στρατηγική μας και πρέπει να σεβόμαστε όλοι αυτά που θέλει να πετύχει το κλαμπ”, ανέφερε αρχικά ο Λουτσέσκου και πρόσθεσε πως:

“Ο αθλητικός διευθυντής είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές, ξέρει τι θέλω, ποιες είναι οι ανάγκες που υπάρχουν και ποια είναι η φιλοσοφία και μου προτείνει ποδοσφαιριστές. Παίρνουμε μαζί τις αποφάσεις, αλλά αυτός είναι το… πρώτο βιολί στις μεταγραφές”.

Comments

Trending