ΜΠΑΣΚΕΤ

Το σχόλιο της ημέρας

ΠΑΟΚ παντού σε όλα τα αθλήματα σε άνδρες και γυναίκες με τα καλά και τα προβλήματα…

Published

on

Γεμάτη η σημερινή μέρα με ΠΑΟΚ! Μια ωραία (από πλευράς προγράμματος) χειμερινή αθλητική ημέρα. Υγεία να έχουμε να τα καταγράφουμε…

Στο μπάσκετ ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη και πολύ σημαντική νίκη. Ούτε που μετράει ποιος ήταν απέναντι και αυτό δεν είναι υποτιμητικό για τον Ηρακλή. Ο ΠΑΟΚ «καίγονταν» για νίκη και την πέτυχε, έχοντας πρωταγωνιστές άλλους παίκτες από όσους περίμεναν όλοι πριν από λίγες εβδομάδες. Οι πολυτιμότεροί του στο ranking ήταν οι Ντι Λίο και Τζόουνς, ενώ πρωταγωνιστές σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο ήταν οι Τολιόπουλος και Χριστοδούλου! Μεγάλη επιτυχία του Λυκογιάννη, όπως και κάθε προπονητή να βρίσκει λύσεις και να αναδεικνύει πρωταγωνιστές, ειδικά μάλιστα σε περιόδους κρίσης!

Ο τι η μπάλα ήταν πολύ… βαριά φάνηκε σε πολλές περιπτώσεις στην επίθεση και  ευτυχώς στο τέλος ο Γκρίφιν πήρε δυο σωστές αποφάσεις και ο ΠΑΟΚ κέρδισε. Από εδώ και πέρα η μπάλα… γίνεται πιο ελαφριά, αλλά η ομάδα θα συνεχίσει να υποφέρει έχοντας χάσει τέτοιους παίκτες.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ έχασε από την ΑΕΚ σε δύο αθλήματα! Και όμως… Στο βόλεϊ γυναικών  3-2 και στο πόλο ανδρών. Γίνονται κι αυτά…

Νέα νίκη για τις γυναίκες στο ποδόσφαιρο, αλλά και για τους άνδρες στο χάντμπολ, όπως και στο μπάσκετ γυναικών, αλλά και στο χάντμπολ γυναικών. Μπράβο τους!

Χθες έχασε το βόλει ανδρών εκεί όπου απλά η Σύρος ήταν καλύτερη! Ο ΠΑΟΚ έπαιζε χωρίς δυο σημαντικούς παίκτες, αλλά είναι τόσο νωρίς που δεν ξέρουμε ακόμη αν αυτή ήταν η βασική αιτία της κακής απόδοσης. Είναι νωρίς, αλλά σε πρωτάθλημα που δεν έχει πλέι οφ, όλα αυτά τα αποτελέσματα βαραίνουν παραπάνω.

Πάμε και στο ποδόσφαιρο… ΠΑΟΚ-Βόλος αύριο στις 4. Στην Τούμπα το ματς, με τη θύρα 4 κλειστή, εδώ που ο ΠΑΟΚ έκανε ήδη δυο γκέλες! Ο Βόλος είναι δίκαια στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚ και το έτσι και αλλιώς δύσκολο ματς έγινε δυσκολότερο μετά το σημερινό νέο κρούσμα κορονοϊού. Αύριο θα φανεί ποιος παίκτης απουσιάζει, μια απουσία που θα πληγώσει και στα επόμενα μεγάλα ματς με Κοπεγχάγη και Ολυμπιακό.

Η κακοδαιμονία λοιπόν συνεχίζεται! Όπως γράψαμε και στο μπάσκετ, έτσι και εδώ ο Λουτσέσκου πρέπει να ξαναβρεί τη λύση! Αυτός είναι ικανός το πρόβλημα, να το κάνει πλεονέκτημα! Έτσι δεν έγινε με την αναγκαστική μετατόπιση του Ντόουγκλας στο 10 τον περασμένο μήνα; Για να δούμε και τώρα…

Σε κάθε περίπτωση η δοκιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται (λείπουν και οι Κρέσπο-Σίντκλεϊ-Ίνγκασον) και άντε να δούμε αυτό το σύνολο πότε θα παίξει ξανά χωρίς τόσα και μεγάλα προβλήματα…

Ματσάρα και αύριο και όλα θα παίξουν τον ρόλο τους στην προσπάθεια να πάρει ο Δικέφαλος το τρίποντο για να μείνει μόνος στην κορυφή.

 

Comments

Trending