ΜΠΑΣΚΕΤ

Η επόμενη μέρα έχει μόνο Κολοσσό

Ο ΠΑΟΚ Μαteco είναι υποχρεωμένος να ξεχάσει ό,τι έγινε χθες

Published

on

Οι καταστάσεις που έχει να διαχειριστεί από την αρχή της σεζόν αυτή η ομάδα, δεν είναι και οι ευκολότερες και ήττες όπως η χθεσινή από τη Στρασμπούρ, κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων.

Το ευρωπαϊκό «ταξίδι» ολοκληρώθηκε με άδοξο τρόπο, (και) αυτή η ήττα ήταν σκληρή, αλλά η πραγματικότητα είναι ακόμα… σκληρότερη, με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό που ακολουθεί.

Δε θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κάποιος πως η ομάδα της Ρόδου, έχει την πιο σταθερή και καλή εικόνα στο πρωτάθλημα, κάτω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά προέρχεται κι αυτή από αγωνιστική απραξία λόγω των αναβολών, ενώ είχε και αυτή κάποια κρούσματα κορωνοϊού, σε μέλη της.

Για τον ΠΑΟΚ Μαteco, το θέμα είναι πως θα επιστρέψει σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα. Και βέβαια, δεν έχει να κάνει μόνο με την πνευματική διαχείριση της κατάστασης, έχει να κάνει και με τη σωματική, δεδομένης της επιβάρυνσης και της μετά-COVID εποχής που έχει μπει η ομάδα και ακόμα προσπαθεί να συνέλθει.

Ο Γκρίφιν δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος ούτε το Σάββατο. Σύμφωνα με την ατάκα του Λυκογιάννη στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, υπάρχει η ελπίδα ότι από Δευτέρα, θα μπει στις προπονήσεις. Αν επιβεβαιωθεί αυτό, τότε θα ξαναμπεί με την ομάδα, στον επόμενο αγώνα, που είναι στην έδρα της ΑΕΚ.

Επίσης χθες, ο Μάντζαρης ήταν ξεκάθαρο ότι δυσκολευόταν πολύ να ακολουθήσει το ρυθμό του παιχνιδιού. Έχασε την προπόνηση της Τρίτης, το ίδιο έγινε και στο χαλάρωμα του πρωινού της Τέταρτης, «έβγαλε» 17 λεπτά και είναι ερωτηματικό αν θα έχει επανέλθει στα κανονικά του επίπεδα, μέσα σε ένα 48ωρο.

Μικροπροβλήματα υπήρχαν και με κάποιους άλλους παίκτες, η κατάσταση των οποίων θα φανεί στη σημερινή προπόνηση και με όσα έχουν γίνει από την αρχή της σεζόν, είναι φυσιολογικό ο Λυκογιάννης να μην είναι ήρεμος.

Επίσης, το παιχνίδι του Σαββάτου, είναι πολύ σημαντικό βαθμολογικά, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ Μαteco, είναι στο 3-6 στο πρωτάθλημα και μόλις στη δέκατη θέση της βαθμολογίας. Οπότε γίνεται κάτι παραπάνω από αντιληπτό ότι το παιχνίδι αυτό, έχει ιδιαίτερη σημασία…

Comments

Trending