ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πίζι: «Έχουμε ποιότητα ως μονάδες αλλά πρέπει να δείξουμε ποιότητα ως σύνολο»

Η αναφορά του Πορτογάλου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ

Published

on

Ο Πίζι εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπενφίκα, δίνοντας το παρών στη συνέντευξη Τύπου. Ο 30χρονος Πορτογάλος στάθηκε στην αλλαγή προπονητή, στους νέους συμπαίκτες αλλά και στον ΠΑΟΚ, δείχνοντας αισιόδοξος πως η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση. Αναλυτικά όσα σημείωσε ο Πίζι:

Για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα:

«Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Μας έχουν βοηθήσει οι μεταγραφές διότι είναι παίκτες με ποιότητα. Είναι δουλειά όλων εμάς που είμαστε στην ομάδα να τους βοηθήσουμε να προσαρμοστούν γρήγορα στο νέο τους περιβάλλον».

Για τη νέα αλλαγή προπονητή:

«Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Έχουμε δουλέψει πάνω στη φιλοσοφία του προπονητή, έχουμε δώσει κάποια φιλικά για να τα εφαρμόσουμε όλα αυτά και τώρα θα πρέπει να τα εφαρμόσουμε και εδώ…»

Για τον βαθμό ετοιμότητας έναντι του ΠΑΟΚ:

«Θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα. Έχουμε αναλύσει τον ΠΑΟΚ για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν η ατομική ποιότητα της Μπενφίκα φτάνει για να νικήσει τον ΠΑΟΚ:

«Έχουμε ποιότητα ως μονάδες αλλά θα πρέπει πάνω από όλα να έχουμε ποιότητα ως σύνολο διότι αυτό κάνει τη διαφορά, δεν φτάνει η ατομική ποιότητα. Πρέπει να δείξουμε ομαδικότητα για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ».

Comments

Trending