ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καλά εκτελεσμένο συμβόλαιο η επίθεση στον Τζήλο»

Η τοποθέτησή του σχολιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλου μετά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο Θανάσης Τζήλος το πρωί της περασμένης Τετάρτης (19/12) έξω από το σπίτι του.

Published

on

Τρεις κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στον Λαρισαίο ρέφερι και τον ξυλοκόπησαν άγρια, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο με τη βαναυσότητα που ενήργησαν. 

Ο Βαγγέλης Κιοτζένης, με… πολλά χιλιόμετρα στα ελληνικά γήπεδα κι από τις πλέον αξιόλογες “σφυρίχτρες”, με μεγάλη εμπειρία μεταξύ άλλων και στη Superleague (αποχώρησε από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι) δεν έκρυψε τον θυμό του για ό,τι συνέβη. Με την οργή του να… ξεχειλίζει, χρησιμοποίησε πράγματι βαριές εκφράσεις για τους δράστες και τους ηθικούς αυτουργούς της αποτρόπαιας πράξης. 

«Ήταν ένα καλά εκτελεσμένο συμβόλαιο»!
Θεωρεί ότι μπορεί αυτή τη φορά να συλληφθούν οι δράστες; Στο παρελθόν δεν μάθαμε ποτέ ποιοι κρύβονταν από πίσω…
Αυτά τα χτυπήματα είναι τυφλά, βρήκαν στόχο και τον εκτέλεσαν. Είχαν ακριβή τρόπο δράσης και διαφυγής. Δεν μπορείς να ξέρεις βέβαια ποιος μπορεί να ήταν, αν επρόκειτο για κάποιον που ήθελε να κηλιδώσει το πρωτάθλημα, αν ήταν προβοκάτσια, οτιδήποτε. Φυσικά είναι αφελής αν πιστεύει κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν από τη Λάρισα, ότι είχαν κανονικές πινακίδες στο αυτοκίνητό τους και δεν ήταν κλεμμένες ή πλαστές και πως έφυγαν από την Εθνική οδό όπου υπάρχουν κάμερες. Πρόκειται για επαγγελματίες και για ένα καλά εκτελεσμένο συμβόλαιο, αυτό έγινε…

Comments

Trending