ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μάχη συνεχίζεται

Αυτή δείχνει να είναι μία πολύ μεγάλη εβδομάδα για το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ, την ώρα που το μπάσκετ κέρδισε ένα ματς που άξιζε κάτι παραπάνω

Published

on

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βγαίνει στους δρόμους. Κάθε μέρα προσπαθεί να υπερασπιστεί το δίκαιο. Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει δίκιο σε αυτή την αστεία υπόθεση «τραυματισμού» του τύπου από την Ισπανία που κατέστρεψε την καριέρα του για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει ένα ματς στα χαρτιά.

Σήμερα οι ΠΑΟΚτσήδες πήγαν στην ΕΡΤ, χθες έβγαλαν φειγ βολάν, αύριο θα είναι κάπου αλλού, την Πέμπτη στην Καμάρα, την Κυριακή στους δρόμους της πόλης και φυσικά στην Τούμπα.

(Στην ΕΡΤ πρέπει να καταλάβουν ότι άνθρωποι που φιλοξενούνται στα μικρόφωνά της, προκαλούν με αηδιαστικό τρόπο τον ΠΑΟΚ. Αν ζουν σε γυάλα, ας τους ενημερώσει κάποιος ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Πρώτη φορά αναφέρομαι σε Μέσο, γιατί αυτό που γίνεται τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά από το Μέσο που πληρώνει ο Έλληνας σε βάρος του ΠΑΟΚ, είναι απαράδεκτο. Οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης αντιδρούν και αισθάνονται άσχημα γι’ αυτό που γίνεται και επιτέλους ας ακουστούν στη διοίκηση, γιατί συγκεκριμένοι τύποι στην Αθήνα, το έχουν παρατραβήξει με την ειρωνεία γι’ αυτούς που είναι 500 χιλιόμετρα μακριά).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει την προσπάθειά της στο δικαστήριο, ο κόσμος δίνει τη δική του μάχη και η ομάδα οφείλει να πάρει το μεγάλο ματς της; Κυριακής. Μαθαίνουμε ότι σήμερα στην προπόνηση η τεχνική ηγεσία έκανε την προσπάθειά της να τονώσει τους παίκτες και να τους ξεκαθαρίσει ότι τίποτα δεν τελείωσε. Κανονικά ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δεν έπρεπε να σπαταλάνε πολύ χρόνο σε αυτό. Αλήθεια, είσαι παίκτης του ΠΑΟΚ και δεν καταλαβαίνεις ότι δεν έχει χαθεί τίποτα; Δεν ξέρεις ότι είναι πολλές οι πιθανότητες δικαίωσης και επιστροφής των βαθμών; Δεν βλέπουν ότι η ΑΕΚ μπορεί να έχει και άλλες απώλειες; Απλά είναι τα πράγματα και δεν πρέπει να μπει στο μυαλό τους καμία δικαιολογία. Στο κάτω-κάτω πρέπει να πάρουν και ένα μεγάλο ματς για να πάρουν και το πρωτάθλημα.

* Ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ έκανε πολύ καλή προσπάθεια και επικράτησε των Τούρκων. Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει το πόσο καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ. Ούτε και το +19 θα ήταν δίκαιο βέβαια (εκεί ήταν το ματς στο 36΄) αλλά θα μπορούσε και θα άξιζε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με διψήφιο αριθμό πόντων. Το φοβερό είναι ότι στο τέλος όλα σχεδόν τα μεγάλα λάθη για να χαθεί η διαφορά έγιναν από τον Γκος. Από τον τελευταίο που θα περιμέναμε να κάνει τέτοιες επιλογές! Λάθη ο ΠΑΟΚ, ένα-δύο λάθη των διαιτητών με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο επιθετικό στον Κρουμπάλι και το σκορ έφθασε στο +6.

Ο ΠΑΟΚ που σε ένα ακόμη ματς βρέθηκε να δέχεται 20 περίπου βολές περισσότερος από τον αντίπαλο (έχουμε αναφέρει ξανά ότι σε αυτό παίζει ρόλο και η άμυνα της ομάδας) έχει μεγαλύτερο βάθος από τους Τούρκους και έχει… παράδοση. Εκεί πάντα σε μεγάλα ματς τα καταφέρνει. Συνήθως στην παράταση!

Θα είναι μια δοκιμασία αυτή της επόμενης Τετάρτης, σε μία έδρα σκληρή όπου είναι και πολύ δύσκολο να παίξεις αυτή την επιθετική άμυνα που σήμερα καθήλωσε την δεύτερη καλύτερη επίθεση του τουρνουά.

Comments

Trending