ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ, Καυτανζόγλειο και Αυγενάκης

Ένα μπλεγμένο γαϊτανάκι

Published

on

Το Καυτανζόγλειο στάδιο ήρθε ξανά στο προσκήνιο, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την οποία το PAOK24 κάλυψε live, το πρωί της Δευτέρας. Στα 90 λεπτα στα οποία κράτησε η Γ.Σ., ο Μάκης Γκαγκάτσης δέχθηκε σειρά ερωτημάτων, και η νέα Τούμπα δε θα μπορούσε να λείπει από αυτά.

Η αναφορά στο Καυτανζόγλειο ήταν μάλιστα αυτή που έφερε και τη νέα ευθεία επίθεση που εξαπέλυσε ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. «Επιθυμούμε Καυτανζόγλειο, αλλά με τον Αυγενάκη δεν υπάρχει συνεννόηση. Δεν μπορούσε να μπούμε σε καμία συζήτηση με τον Αυγενάκη, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ. Η άποψη μου είναι γνωστή και δεν αλλάζει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Αυτό που άπαντες αντιλαμβάνονται είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει από τη κουβέντα τη μετεγκατάσταση στο Καυτανζόγλειο στάδιο και η απόφασή του αυτή, έχει ένα ονοματεπώνυμο. Αυτό δεν είναι άλλο από εκείνο του υφυπουργού αθλητισμού. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά, αναζήτησαν τρόπους προσέγγισης προκειμένου να επιτευχθεί μια συμφωνία χρήσης του Καυτανζογλείου που να είναι συμφέρουσα και για τις δυο πλευρές. Ούτε χάρη ζήτησε ο ΠΑΟΚ, ούτε εκπτώσεις. Ζήτησε εξ’ αρχής να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να λειτουργήσουν ως ανταποδοτικά τα έργα που κάνει στο στάδιο για να μπορεί να φιλοξενηθεί σε αυτό.

Με απλά λόγια, ζήτησε να βρεθεί η φόρμουλα ώστε όσα χρήματα ρίξει, σε εργασίες που θα γίνουν στο στάδιο και θα μείνουν σε αυτό, να αφαιρεθούν από το τίμημα του ενοικίου του σταδίου. Αν υπήρχε θέληση, θα μιλούσαμε για ένα απλό θέμα, αλλά πλέον φαντάζει περίπλοκο για έναν και μόνο λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από την άρνηση του υφυπουργού να βγει από τη μανιέρα συμβάσεων ενοικιασμού που υπάρχει και να συζητήσει μια συγκεκριμένη φόρμουλα για μια ειδική περίπτωση.

Ο ΠΑΟΚ δε θέλει απλά να πάει ως ενοικιαστής στο Καυτανζόγλειο. Θέλει, για όσο διάστημα είναι εκεί, να το κάνει σαν το σπίτι του, και όσα χρήματα ρίξει εκεί, να αντισταθμιστούν με τα χρήματα του ενοικίου. Και μέχρι στιγμής, η πλευρά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αρνείται να μπει στη διαδικασία να κάνει μια τέτοια συζήτηση.

 

Comments

Trending