ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Μόλις τέσσερα γκολ στα Playoffs…

Ο Δικέφαλος είχε την καλύτερη επίθεση στην κανονική διάρκεια…

Published

on

Ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, μένοντας στην ισοπαλία με 1-1 με την «’Ενωση».

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τρομερά δημιουργικός, έφτιαξε τις ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο. Οι πολλές και κομβικές απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου σε συνδυασμό με τα προβλήματα κυρίως στη θέση του «10», όπως διαβάσατε και μέσα από το PAOK24, έχουν φέρει ένα πρόβλημα στο σκοράρισμα για την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας την καλύτερη επίθεση, σημειώνοντας μέχρι εκείνη τη στιγμή 50 γκολ, ενώ ήταν και η πιο εύστοχη ομάδα στις τελικές προσπάθειες.

Με την έναρξη των Playoffs οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύονται αρκετά να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Είναι χαρακτηριστικό πως το γκολ του Αντόνιο Τσόλακ ήταν μόλις το τέταρτο στην όλη διαδικασία. Είχε προηγηθεί το γκολ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, το τέρμα του Κροάτη στο ΟΑΚΑ και πάλι απέναντι στην ΑΕΚ και αυτό του Αντρίγια Ζίφκοβιτς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα στην ενεργό φράση, αλλα και η βελτιωμένη παρουσία του Τσόλακ το τελευταίο διάστημα είναι δεδομένο πως θα προσφέρουν λύσεις στο απαιτητικό φινάλε που έχει ο Δικέφαλος μπροστά του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον τελικό του κυπέλλου.

Comments

Trending