ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο φάκελος με τους τραυματίες

Ποιοι λείπουν, πόσο λείπουν, για πόσο θα λείπουν

Published

on

Το τελευταίο διάστημα, η λίστα των απόντων όχι μόνο έχει γεμίσει αλλά δε λέει και να αδειάσει, με τα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι δεμένα. Από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, απουσίαζαν συνολικά 10 παίκτες. Αυτοί είναι οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα των απόντων το τελευταίο διάστημα:

Γιάννης Μιχαηλίδης: Υπέστη ρήξη χιαστού στις 13 Μαρτίου, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον άλλους τέσσερις μήνες.

Αντρέ Βιεϊρίνια: Τραυματίστηκε στις 14 Απριλίου, στην αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα και ετοιμάζεται να κλείσει ένα μήνα εκτός δράσης. Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε τρέξιμο και ουσιαστικά θα εξαντλήσει τις πιθανότητες παρουσίας του στον τελικό της 21η Μαΐου με τον Παναθηναϊκό.

Χοσέ Κρέσπο: Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ, στις 4 Μαΐου. Ξεκίνησε τρέξιμο και ελπίζει πως θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες ημέρες.

Λευτέρης Λύρατζης: Δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΣ λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο και την Δευτέρα δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Ντόουγκλας Αουγκούστο: Τελευταία του παρουσία ήταν στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στις 27 Απριλίου. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με την απουσία του να φτάνει πλέον τις δυο εβδομάδες.

Ομάρ Ελ Καντουρί: Αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 7 Απριλίου απέναντι στη Μαρσέιγ. Αντιμετώπισε ένα μυικό πρόβλημα στην προθέρμανση της ρεβάνς με τους Γάλλους, στην Τούμπα, το οποίο δείχνει να αφήνει πίσω του μετά από πέντε εβδομάδες.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: Τραυματίστηκε στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στις 27 Απριλίου και εξακολουθεί να προπονείται ατομικά, σε μια προσπάθεια εξάντλησης των πιθανοτήτων επιστροφής του μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Λέο Ζαμπά: Τραυματίστηκε στον ώμο, στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, στις 21 Απριλίου. Πρόσφατα ταξίδεψε στη Βραζιλία για προσωπικά ζητήματα, με τη χρονιά να έχει τελειώσει για εκείνον.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Αγωνίστηκε ως αλλαγή με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ και έμεινε εκτός της αναμέτρηση με τον ΠΑΣ. Ταλαιπωρήθηκε από ίωση την οποία και έχει πλέον ξεπεράσει.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ, αποφεύγονται οι ξεκάθαρες εκτιμήσεις για την ημέρα επιστροφής των παικτών.

“Μέρα με τη μέρα τους βλέπουμε…”, λένε κι απλά αισιοδοξούν ότι την άλλη εβδομάδα οι περισσότεροι από αυτούς θα προπονηθούν κανονικά.

Comments

Trending