Preseason

«Ίσως πρέπει να περιμένει λίγο η Ρέιντζερς!»

Τι αναφέρει σκωτσέζικη εφημερίδα και γιατί έχει δίκιο ο… Ραζβάν Λουτσέσκου!

Published

on

Μπορεί ο ΠΑΟΚ γενικότερα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ειδικότερα να έβαλαν χθες… φρένο στη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι “μπλε” της Γλασκόβης έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσουν τον Κροάτη επιθετικό.

Ενδεικτικό είναι το προ ολίγων λεπτών δημοσίευμα της ιστοσελίδας “ibroxnews.com” το οποίο αντλεί πληροφορίες και από σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Scottich Daily Mail”, το οποίο φέρει τον τίτλο “η Ρέιντζερς ίσως χρειαστεί να περιμένει για να υπογράψει τον Αντόνιο Τσόλακ”.

Η Ρέιντζερς πλησιάζει όλο και περισσότερο στον επιθετικό του ΠΑΟΚ Αντόνιο Τσόλακ, αλλά μπορεί να αναγκαστούν να περιμένουν λίγο ακόμα. Η Scottish Daily Mail αναφέρει σήμερα πως ο 28χρονος φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρέιντζερς και πως επρόκειτο να πετάξει για τη Γλασκώβη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή των 1,8 εκατομμυρίων λιρών (σ.σ. 2,1 εκ. ευρώ).

Όμως, παρά το ότι σχεδόν τα πάντα έχουν συμφωνηθεί και ανάμεσα στους συλλόγους, ο Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ μπορεί να χρειαστεί να περιμένει, καθώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να βρει πρώτα τον αντικαταστάτη του Κροάτη” αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης του κειμένου, που στη συνέχεια παραθέτει τις χθεσινές δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή του Δικεφάλου με επίκεντρο τον Τσόλακ.

Μπορεί να καταλάβει κανείς τον προπονητή του ΠΑΟΚ γιατί καμία ομάδα δεν θέλει να μείνει χωρίς ικανό αριθμό επιθετικών, όμως η Ρέιντζερς χρειάζεται να αποκτήσει φορ.

Η σεζόν ξεκινάει σε ένα μήνα και αν ο Κροάτης πρόκειται να έρθει στη Ρέιντζερς, τότε πρέπει να έχει περάσει αρκετό χρόνο στον σύλλογο πριν τα επίσημα παιχνίδια και όχι μόνο λίγες ημέρες. .

Ευτυχώς για τον Φαν Μπρόνχορστ, ο Αλφρέντο Μορέλος είναι ακόμα εδώ προς το παρόν και αν είναι σε φόρμα, αλλά ο Κολομβιανός μπορεί να μην παραμείνει στο Άιμπροξ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου” καταλήγει το κείμενο!

Comments

Trending