ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλαν και Νάπολι για Κουλιεράκη – Αρέσει στην Ιταλία και ο Κοτάρσκι!

Ο Ζοσέ Μπότο βρίσκεται στην Ιταλία για μεταγραφές αλλά και πωλήσεις!

Published

on

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, έχει ξεκινήσει την προεργασία για τον ερχόμενο Γενάρη και για αυτόν τον λόγο βρίσκεται στην Ιταλία. Είναι σαφές πως η στόχευσή του είναι η ενίσχυση της ομάδας και αυτή τη στιγμή διερευνά το έδαφος. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σε άλλες χώρες άμεσα, μάλλον την επόμενη εβδομάδα.

Δεν είναι βέβαια στην ατζέντα του μόνο οι μεταγραφές, μιας και δύο στελέχη της ομάδας βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα ενδιαφέροντος των ομάδων του Καμπιονάτο.

Ο πλέον εμπορικός του ρόστερ της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ο οποίος βρίσκεται ήδη στη λίστα της Μίλαν αλλά και της Νάπολι.

Ο 19χρονός κεντρικός αμυντικός έχει ενθουσιάσει τους επιτελείς των ιταλικών συλλόγων και δεν αποκλείεται να ασχοληθούν μαζί του μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, με τον νεαρό τερματοφύλακα να κάνει κλικ κυρίως στη Λάτσιο αλλά όχι μόνο σε αυτή.

Ο Ζοσέ Μπότο επιστρέφει στην Ελλάδα, έτσι ώστε να αξιολογήσει τα όσα έπραξε στη γείτονα χώρα και μετά τον Ολυμπιακό προγραμματίζει και άλλο ταξίδι.

Comments

Trending