ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπορούν στην Ιταλία Κοτάρσκι και Κουλιεράκης!»

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μπότο που επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας το χθεσινό αποκλειστικό του PAOK24!

Published

on

«Η Νάπολι είναι σίγουρα μια ομάδα που την βλέπω και την απολαμβάνω, ίσως περισσότερο απ’ όλες αυτή την περίοδο στην Ευρώπη. Η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ εξαρτάται βέβαια από την κλήρωση και την τύχη που έχει η κάθε ομάδα.

Αυτή τη στιγμή, η Νάπολι είναι η ομάδα που παράγει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, συμπληρώνοντας:

«Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ήμουν στην Νάπολι, έχω αυτή την συνήθεια να ταξιδεύω σε όλη την Ευρώπη, πριν λίγες μέρες ήμουν στην πόλη»

Ερωτηθείς δε για το αν βρέθηκε στη Νάπολι για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ο Ζοσέ Μπότο αποκρίθηκε: “Δεν ήρθα για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχω δει όλους τους παίκτες της Νάπολι, θα τους έπαιρνα όλους!».

Αναφορικά δε με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, που στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Νάπολι; “Από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών» σημείωσε ο Μπότο, που στο αν υπάρχουν παίκτες του Δικεφάλου που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στο Καμπιονάτο, δήλωσε:

«Υπάρχουν δύο παίκτες. Ο Κοτάρσκι που είναι γεννημένος το 2000 και ο αμυντικός Κουλιεράκης που έχει γεννηθεί το 2003. Θα μπορούσαν να είναι καλές περιπτώσεις για ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος”.

Comments

Trending