ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα… τελικού για την Κ17!

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα το μεσημέρι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο!

Published

on

Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος με έξι νίκες σε έξι παιχνίδια, καταλαμβάνοντας φυσικά την πρώτη θέση στον Δ΄ όμιλο και έχοντας “σκουπίσει” τον Λεβαδειακό με δύο νίκες στην ημιτελική φάση των αγώνων μπαράζ, η Κ17 του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 13:00 τον Ολυμπιακό, με έπαθλο την απευθείας πρόκριση στο φάιναλ φορ!

Πιο συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές των Πέτρου Τσιαπακίδη και Εμπενίζερ Χάγκαν, καλούνται να κάμψουν και την αντίσταση των Πειραιωτών στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, με τους “ερυθρόλευκους” από την πλευρά τους να τερματίζουν πρώτοι στον Α΄ όμιλο με το απόλυτο των βαθμών και να προκρίνονται στον τελικό κερδίζοντας δις τον Ατρόμητο!

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σπύρος Καζάνας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους συντοπίτες του, Χρήστο Τάκο και Λάμπρο Βλαχοδήμο, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Ζυγάς, επίσης της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και παρατηρητής ο Δημήτρης Κωνσταντίνου της ΕΠΣ Άρτας.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τον σημερινό τελικό της πρώτης φάσης, ακολουθούν οι αγώνες της δεύτερης φάσης, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στον δεύτερο όμιλο μαζί με ΑΕΛ, Άρη, Βόλο, Λαμία, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Comments

Trending