ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η θέση του ΠΑΟΚ για την έδρα του τελικού!

Τι ανέφερε για το θέμα ο Λευτέρης Δούκας στον “City of Primo 106.1”

Published

on

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον “City of Primo 106,1“, ο Λευτέρης Δούκας ρωτήθηκε και για το αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαπιστώνει αλλαγή πλεύσης από πλευράς ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δίνοντας μεγαλύτερο βάρος στη διεξαγωγή του στο εξωτερικό και όχι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο!

Διαφωνώ. Η λύση του εξωτερικού είχε προβλεφθεί μαζί με την επιλογή του Πανθεσσαλικού, εάν φιναλίστ ήταν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και μία από τη Νότια. Αν και είναι νωρίς να συζητήσουμε για τον τελικό, καθώς ακόμα δεν ξέρουμε το ζευγάρι του τελικού, ας προσπαθήσουμε να έρθουμε στη θέση της ομοσπονδίας, των ομάδων και της Αστυνομίας και να σκεφτούμε πως δεν είναι απλό ζήτημα να γίνει ο τελικός στον Βόλο, σε περίπτωση ενός ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ή ενός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού. 

Αν γίνει ένας τελικός στον Βόλο, από τη μία οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θα έχουν τόσο μεγάλο κόστος όπως τα προηγούμενα χρόνια, ταξιδεύοντας στην Αθήνα, αλλά σκεφτείτε με πόση μανία θα ψάχνουν όλοι εισιτήριο. Επιπλέον, δεν είμαι σίγουρος εάν τα 8 ή τα 8,5 χιλιάδες εισιτήρια που εξασφάλισαν οι δύο ομάδες στον τελευταίο τελικό στον Βόλο, θα εγκριθούν από την Αστυνομία. Φανταστείτε να πει η ΕΠΟ τελικός στον Βόλο και να πει η Αστυνομία 500 εισιτήρια για κάθε ομάδα. 

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει επισήμως η συζήτηση, γιατί απλά δεν ξέρουμε τις ομάδες του τελικού. Δεν είναι τόσο απλό ζήτημα. Κάθε χρόνια προκύπτουν ζητήματα και ερωτήματα. Που θα γίνει ο τελικός, πότε θα γίνει, πόσα εισιτήρια θα πάρει η κάθε ομάδα, αν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών ή όχι. Νομίζω πως είναι προτιμότερο να τον χρόνο, να μιλήσουμε πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα και όχι θεωρητικά” τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του Λευτέρη Δούκα στον “City of Primo 106,1” και ΕΔΩ το απόσπασμα σχετικά με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την επικοινωνιακή σχέση του με την ΠΑΕ.

Comments

Trending