ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: Παρών ο Σαββίδης για 3 ώρες στη σύσκεψη!

Θα τοποθετηθεί στην κρίσιμη συνάντηση και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Published

on

Για όλα τα ανοιχτά θέματα της διαιτησίας αναμένεται να συζητήσουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Άρης και Βόλος με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο και τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

16:30 Μπένετ και Μπαλτάκος φεύγουν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

16:25 Αποχώρησε και ο Μάκης Γκαγκάτσης!

16:16 Σε λίγο αναμένεται να αποχωρήσει και ο Μπαλτάκος. Σημειώνεται πως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ανέφερε καθώς αποχωρούσε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Έχω κάνει μια φούστα δώρο του Μπαλτάκου, να την φορέσει για να δούμε αν του κάνει».

16:02 Αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης! “Περιμένετε από μένα να σας πω τι είναι η ΕΠΟ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει”, είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

15:55 Πέφτουν οι τόνοι, συνεχίζεται κανονικά η σύσκεψη.

15:50 Νέα ένταση στη συνεδρίαση! Έντονος διάλογος ανάμεσα σε Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη με φόντο το θέμα της διαιτησίας, ενώ φαίνεται πως υπάρχει και διάλογος μεταξύ του Κοσμά (ΑΕΚ) και του Μπουτσικάρη (Παναθηναϊκός),  απ’ όσα μπορούν να γίνουν κατανοητά και εκ των όσων ακούγονται μέχρι τους διαδρόμους των γραφείων της ΕΠΟ.

15:44 Ο Ιβάν Σαββίδης έχει και πάλι τον λόγο.

15:40 Παραμένουν στην αίθουσα ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Κώστα Καραπαπά, όπως και οι εκπρόσωποι Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Κοσμάς (ΑΕΚ), Μπιλίρης (Άρης). Έχουν αποχωρήσει οι Γιάννης Αλαφούζος, Αχιλλέας Μπέος και Δημήτρης Μελισσανίδης.

15:36 Ο Τάκης Μπαλτάκος, βγαίνοντας από την αίθουσα για ένα τηλεφώνημα, δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφους για το αν θα αργήσει ακόμη η συνάντηση με τον ίδιο να απαντάει: «Εχετε κάποιο ραντεβού;».

15:35 Αυτή την ώρα γίνεται μία συζήτηση να γραφτεί κάτι ως κοινή θέση που θα την υπογράψουν όλοι οι παρευρισκόμενοι – εκπρόσωποι των ομάδων ως δέσμευση.

15:30 Έχουν ήδη συμπληρωθεί 3,5 ώρες από την έναρξη της συνάντησης και συνεχίζεται…

15:15 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στη συνάντηση μέσω Skype.

15:00 Εχει ανέβει και πάλι η ένταση μέσα στην αίθουσα. Ακούγονται φωνές μέχρι έξω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ωρύεται.

14:55 Ο Αλαφούζος μέσα στη συνάντηση είπε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε τους καλύτερους δυνατούς ξένους διαιτητές αλλά δεν θα είχαμε πρόβλημα να σφυρίξουν κι Έλληνες, καθώς φέτος λιγότερα λάθη έχουν κάνει από τους ξένους τύπου Νταμπάνοβιτς. Με την προϋπόθεση, όμως, να κρίνονται αυστηρά και στο πρώτο σοβαρό λάθος να τιμωρούνται, να υπάρχει δικαιοσύνη για όλους».

14:50 Συμπληρώνονται σιγά σιγά τρεις ώρες από την έναρξη της συνάντησης στην ΕΠΟ!

14: 45 Αποχώρησε από τη συνάντηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Φεύγοντας ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είπε «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα».

14:27 Στον χώρο υπάρχουν και δυνάμεις της αστυνομίας…

14:17 Εκτός από Μπέο και Αλαφούζο που έχουν αποχωρήσει από την αίθουσα, οι υπόλοιποι παραμένουν εκεί. Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Ιβάν Σαββίδης (διαδικτυακά), τον Ολυμπιακό οι Β.Μαρινάκης, Κ.Καραπαπάς, την ΑΕΚ οι Δ.Μελισσανίδης, Γ.Κοσμάς, τον Παναθηναϊκό οι Γ.Αλαφούζος, Λ.Μπουτσικάρης τον Βόλο ο Α.Μπέος και τον Άρη ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Π.Μπιλίρης.

 14:07 Εκρηκτικό κλίμα επικρατεί αυτή την ώρα στη συνάντηση, με τις φωνές και τις εκφράσεις… πεζοδρομίου να διαπερνούν τους τοίχους της αίθουσας, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί.

13:47 Τον λόγο στη συνάντηση έχει πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τοποθείται αυτή την ώρα μέσω skype για όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)Μετά τον Γιάννη Αλαφούζο αποχώρησε από τα γραφεία της ΕΠΟ και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος του Βόλου τόνισε αποχωρώντας «μακάρι να μην έχουμε αίματα». Ο Αχιλλέας Μπέος δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς είπε ότι πρόκειται για φαρσοκωμωδία και ότι μαζεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Σημείωσε πως χρειάζονται τομές στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν έγινε καμία τέτοια κουβέντα.

Αποχώρησε από τη συνάντηση ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είχε ενημερώσει εξ αρχής ότι θα φύγει νωρίς λόγω δουλειάς.

Ανακεφαλαιώνοντας παρόντες στη σύσκεψη είναι: Από τη μεριά της ΕΠΟ Πρόεδρος ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος Εκτελεστικός Διευθυντής ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης Πρόεδρος ΚΕΔ Στίβεν Μπένετ, ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης (διαδικτυακά) Μάκης Γκαγκάτσης, ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιώργος Κοσμάς Άρης Παναγιώτης Μπιλίρης, Βόλος Αχιλλέας Μπέος, Μανόλης Παναγιωτόπουλος, Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, Κώστας Καραπαππάς, Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Μπουτσικάρης

Η απρόκλητη επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη στους δημοσιογράφους που καλύπτουν τη συνάντηση, την ώρα που προσερχόταν στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος κατά την άφιξη του για τη συνάντηση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Βόλος θα εκπροσωπηθεί από τον Αχιλλέα Μπέο, ενώ την ΠΑΕ Άρης θα εκπροσωπεί ο Παναγιώτης Μπιλίρης, καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης απουσιάζει στο εξωτερικό.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΕΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασε και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος φρόντισε να προκαλέσει με την άφιξη του λέγοντας προς τη μεριά των δημοσιογράφων και κάποιος από την πλευρά της ΑΕΚ «όλα τα σκ@τα μαζεμένε».

Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης παίρνουν θέση για την κρίσιμη σύσκεψη.

Στη συνάντηση θα λάβει μέρος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μέσω skype.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρίσκεται ήδη ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ ήδη έχει φτάσει από τη μεριά του Ολυμπιακού ο Κώστας Καραπαπάς.

ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ PLAY OFF ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΤΙΒ ΜΠΕΝΕΤ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Comments

Trending