ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με δύο… πρωτοεμφανιζόμενα «δίδυμα»!

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και η (νέα) κατάσταση σε άμυνα και μεσαία γραμμή!

Published

on

Έχοντας ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τους Ίνγκι Ίνγκασον, Γιοάν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Κάλεντ Νάρεϊ και Ταϊσον, ασφαλώς και η κατάσταση που καλείται να διαχειριστεί σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι… εύκολη!

Και αυτό γιατί ο Δικέφαλος θα παραταχθεί το βράδυ στη Λεωφόρο με μία ενδεκάδα που μπορεί να χαρακτηριστεί και… ανάγκης, με ενδεικτικό να είναι το γεγονός πως εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τον καταρτισμό του βασικού σχήματος, όπως ενημερωθήκατε στη χθεσινή εκπομπή του PAOK24 στο Youtube, θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούν ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Τόμας Κεντζιόρα, Ιβάν Νάσμπεργκ αλλά ως δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Τιάγκο Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες!

Πιο συγκεκριμένα, οι Κεντζιόρα και Νάσμπεργκ έχουν βρεθεί μαζί στο χορτάρι σε επίσημο αγώνα του Δικεφάλου για δύο λεπτά στο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (2-2), για 90 λεπτά στο ΠΑΟΚ – Ιωνικός (6-0) και 69 λεπτά στο πρόσφατο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (4-0), με τον πρώτο ωστόσο να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τον δεύτερο στο κέντρο της.

Σε ότι αφορά το δίδυμο Ντάντας – Φιλίπε Σοάρες, οι δυο τους έχουν υπάρξει ταυτόχρονα “ενδεκαδάτοι” μόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα στην Τούμπα (2-0), με την… συνύπαρξή τους να διαρκεί μόνο 32 λεπτά λόγω τραυματισμού του δεύτερου, έχοντας επωμιστεί τον ρόλο του “δεκαριού”. Από εκεί και πέρα, οι δυο τους συνυπήρξαν σε ροή αγώνα σε άλλα επτά ματς, για μόλις 72 λεπτά στο σύνολο όμως.

Αναφορικά δε με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο σήμερα το βράδυ (20:00), κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντομινίκ Κοτάρσκι και στα δύο άκρα της άμυνας θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα οι Λευτέρης Λύρατζης και Ράφα Σοάρες, ενώ μπροστά από τους Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες θα βρίσκονται οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Νέλσον Ολιβέιρα τέλος να έχει προβάδισμα έναντι του Μπράντον Τόμας.

 

Comments

Trending