ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο Φιντάλγκο και ο ΠΑΟΚ!

Στο Μεξικό απλώνει τα δίχτυα του ο Δικέφαλος.

Published

on

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24,  ο ΠΑΟΚ επεκτείνει το δίκτυο των ακαδημιών του και στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα το Μεξικό, όπου δημιουργεί την δική του ακαδημία.

Όπως αναφέρουν στον Δικέφαλο, δύο εμβληματικές ποδοσφαιρικές φιγούρες του μεξικάνικου ποδοσφαίρου προχωρούν στις συστάσεις του PAOK Academy στο Μεξικό. Αυτές δεν είναι άλλες από τους Τζιοβάνι Ντος Σάντος και Αλβάρο Φιντάλγκο, των οποίων το εκτόπισμα είναι ευρέως γνωστό στην χώρα της Βόρειας Αμερικής.

Ο πρώτος, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, έχει φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας των μπλαουγκράνα, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Τότεναμ, Ίπσουιτς, Γαλατάσαραϊ, Σανταντέρ, Μαγιόρκα, Βιγιαρεάλ, Λος Άντζελες Γκάλαξι, ενώ από το 2019 έως σήμερα αγωνίζεται στην γενέτειρά του για λογαριασμό της Κλαμπ Αμέρικα.

Από την άλλη, ο Φιντάλγκο πρόκειται για έναν 26χρονο μέσο, ο οποίος από τα 16 του βρισκόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία αποχώρησε το 2020 για να μετακομίσει στην Καστεγιόν. Έναν χρόνο αργότερα επαναπατρίστηκε και ενσωματώθηκε στην Κλαμπ Αμέρικα.

Μετά την Αφρική και τη Νιγηρία ο Δικέφαλος απλώνει τα δίχτυα του και στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα το Μεξικό, όπου το PAOK Academy θα έχει διαρκώς «μάτια» και δικούς τους ανθρώπους στο Μεξικό, με στόχο να γίνει πόλος έλξης όλων των ταλέντων της ευρύτερης περιοχής, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Comments

Trending