ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απάντηση του Κάτσε

Ο Έργκους Κάτσε βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο για κάτι που γράφτηκε σε λογαριασμό στο "Facebook" που φέρει το όνομα του.

Published

on

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος ένα χρόνο μετά το λάθος που έκανε πέρυσι, για το οποίο συγχωρήθηκε και εντάχθηκε και πάλι στην ομάδα του “Δικεφάλου”, δε θέλει να αφήνεται καμία σκιά γύρω από το όνομα του.

Γι αυτό τον λόγο έδωσε τη δική του απάντηση για όσα του χρεώθηκαν από μερίδα του Τύπου και του κόσμου μέσω των κοινωνικών δικτύων, παρότι το εθνικιστικό παραλήρημα της σελίδας που έφερε το όνομα του πριν “κατέβει” από το “Faceboook” σήμερα το απόγευμα, δεν ήταν δική του ευθύνη, αλλά αποτελούσε απόψεις των διαχεριστών της.

“Ζήσαμε πολλά χτες. Ήταν ένα πράγμα που δεν το έχω ξαναζήσει. Αυτά τα πράγματα που γίνανε δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Κι εμάς τους ποδοσφαιριστές δε μας αφορούν αυτά τα πολιτικά θέματα, είμαστε για να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο”, ανέφερε ο Κάτσε για το παιχνίδι της Αλβανίας με τη Σερβία, παίρνοντας στη συνέχεια θέση για όσα του χρεώθηκαν.

“Εγώ δεν ήξερα για αυτές τις σελίδες. Δεν ξέρω ποιος τις διαχειρίζεται. Εγώ ήδη μίλησα με την ομάδα μου από χτες πριν το παιχνίδι για τις σελίδες αυτές, να τις καταγγείλουμε, για να μη γίνονται αυτά που γίνονται και γράφουνε για μένα”.

Στο τέλος των δηλώσεων του ο Κάτσε τόνισε πως έχει κινηθεί νομικά εις βάρος αυτών που έγραψαν πράγματα σε λογαριασμό με το όνομα του, απαντώντας παράλληλα και για τον λόγο που δε ζήτησε να κατέβει η συγκεκριμένη σελίδα νωρίτερα.

“Δε γνώριζα για τις σελίδες αυτές γιατί δεν ασχολούμαι με το Facebook. Ήδη έγινε μία φορά ό,τι έγινε και από τότε δεν ήθελα να ξανασχοληθώ με το Facebook γιατί μπορεί να ξαναγινόταν κάτι για το οποίο δεν ήθελα να εμπλακώ πάλι σε αυτό το πράγμα. Έχουμε κινηθεί νομικά εναντίων αυτών που έγραψαν όσα έγραψαν στη σελίδα”.

Comments

Trending