ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με ΠΑΟΚ στο 2.30 και κορυφή ομίλου στο 12.00

Published

on

Η προτελευταία στροφή της φάσης των ομίλων του Europa Conference League θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ευρωπαϊκή μοίρα του Κυπελλούχου Ελλάδος.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Μπρατισλάβα με έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη απέναντι στην Σλόβαν που θα τον διατηρήσει σε τροχιά κορυφής και παράλληλα θα τον κάνει το απόλυτο αφεντικό για την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Η ποιότητά του, αλλά και οι εξαιρετικές εκτός έδρας επιδόσεις του, είναι τα στοιχεία που τον φέρνουν σε ρόλο φαβορί στο σετ. Στο 2.30 κοστολογείται το διπλό, στο 2.85 ο άσος.

Ο «δικέφαλος του βορρά» μετράει τρία διπλά σε τέσσερις εξορμήσεις στην Ευρώπη φέτος (1-0-3). Κοινό χαρακτηριστικό όλων ότι σκόραρε, στις τρεις εξ αυτών ακριβώς δύο φορές. Μάλιστα, και τα επτά φετινά εκτός έδρας τέρματα ήρθαν από διαφορετικούς σκόρερ! Για τις στοιχηματικές, φαβορί δίνονται οι Κάρολ Σβιντέρσκι (2.40) και Τσούμπα Άκπομ (2.60).

Αξίζει να σημειωθεί ότι με διπλό οι Θεσσαλονικείς διατηρούνται στο κόλπο της πρωτιάς, που οδηγεί απευθείας στους «16». Πώς γίνεται αυτό; Διότι στην τελευταία στροφή υποδέχονται την αδύναμη Λίνκολν, ενώ η Κοπεγχάγη παίζει με την Σλόβαν, που θα κυνηγάει μόνο νίκη για να ελπίζει! Σε απόδοση 12.00 βρίσκουμε το σενάριο ο ΠΑΟΚ να βγει πρώτος στο γκρουπ.

Τέλος, ανάμεσα στις 600+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Comments

Trending