ΑΣ

Συμφωνία ΠΑΟΚ με Χαραλαμπίδη, κρατάει και Μούχλια

Η κίνηση του Δικεφάλου που δίνει «βάθος» στον πάγκο

Published

on

Νωρίτερα μέσα από το PAOK24 παρουσιάσαμε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη βασική γραμμή κρούσης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, τονίζοντας ότι αρκετές θα είναι και οι αλλαγές στους αθλητές που θα δώσουν βάθος στον πάγκο του Δικεφάλου και θα έρχονται για να δίνουν τις λύσεις όταν αυτές είναι απαραίτητες.

Έτσι λοιπόν οι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Σωκράτη Χαραλαμπίδη, τον Έλληνα ακραίο, 26 ετών και ύψους 1,98.

Ο Χαραλαμπίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που είναι και η γενέτειρά του και εν συνεχεία αγωνίστηκε σε ομάδες της Γερμανίας (Mitteldeutchland) και της Αυστρίας (Uvc Ried).

Με την γερμανική ομάδα, κέρδισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ με την αυστριακή τερμάτισε στην 4η θέση και αγωνίστηκε στο CEV Challenge Cup.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ και της Καλαμάτας 80. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της SVA Rehovot.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Βασίλη Μούχλια, με τον ταλαντούχο ακραίο να συνεχίζει και τη νέα σεζόν στον Δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκαθαρίσουν και τα «μέτωπα» που αφορούν τους Τακουρίδη, Γάτση, (κεντρικοί) Μιχελάκη (λίμπερο) οι οποίοι είναι σε επαφές με τον ΠΑΟΚ ώστε να συνεχίσουν και αυτοί με τα ασπρόμαυρα.

Comments

Trending